Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Σκληρή ανακοίνωση του Αργύρη Μήτσου

O Κομοτηναίος πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού απάντησε για την έντονη αντιπαράθεση με τον Μίμη Δομάζο, χωρίς να τον κατονομάζει, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Ανδρέα Βγενόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε την Πέμπτη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Μήτσου, με αφορμή τη συμπεριφορά των εκπροσώπων κάποιων μετόχων στο ΔΣ της ΠΑΕ και τη φραστική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος.

Η ανακοίνωση του πρώην Προέδρου του ΠΑΟ κ. Αργύρη Μήτσου


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ., με μεγάλη μου λύπη και προς έκπληξή μου, έγινα αποδέκτης σφοδρότατης και απροκάλυπτης φραστικής επίθεσης από συγκεκριμένο άτομο. Ανάλογες επιθέσεις δέχτηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ. με θεσμικό ρόλο.

Ορισμένοι μέτοχοι έχουν ορίσει ως αντιπροσώπους τους στο ΔΣ άτομα που αναλώνονται σε μια διαρκή προσπάθεια δημιουργίας εντάσεων και επιδιώκουν την αντιπαράθεση. Μάλιστα δε, εκ των υστέρων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακά αυτή την αντιπαράθεση και προβαίνουν σε ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις, όπως άλλωστε έγινε σήμερα.

Εάν οι εν λόγω εκπρόσωποι λειτουργούν αυτοβούλως και εν αγνοία των μετόχων τους οποίους εκπροσωπούν, κρίνονται από τις πράξεις τους. Διαφορετικά, οι μέτοχοι θα πρέπει να δηλώσουν ρητά και απερίφραστα εάν οι θέσεις, οι τοποθετήσεις και η εν γένει συμπεριφορά των εκπροσώπων τους, τους εκφράζει καθώς και να αξιολογήσουν την προσφορά αυτών στο Δ.Σ.

Σε αντίθετη περίπτωση, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι αντιπαραθέσεις αυτές, σε μια συνεδρίαση μάλιστα για εντελώς τυπικά θέματα, αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου. Η στρατηγική αυτή υπαγορεύει την δημιουργία συνεχών προβλημάτων με απώτερο σκοπό την υποβάθμιση του Δ.Σ. Μάλιστα οι συγκρούσεις αυτές προκαλούνται από τα ίδια άτομα, κατ' εξακολούθηση στα τελευταία τρία Δ.Σ.

Κατά τη διάρκεια της 30αχρονης παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς μου στον Παναθηναϊκό, ουδέποτε έχω βιώσει παρόμοιες καταστάσεις κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων του Δ.Σ. Το ήθος και η επιστημονική μου ιδιότητα, δεν μου επιτρέπουν να σχολιάσω τις ανακρίβειες και φαιδρότητες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα για πράξεις που φέρομαι ότι έκανα σχετικά με το εν λόγω επεισόδιο. Σεβόμενος την ιστορία του Παναθηναϊκού δεν επιθυμώ να δώσω άλλη διάσταση σε αυτό το συμβάν.

Στην κρίσιμη στιγμή που βιώνει ο Παναθηναϊκός, το Δ.Σ. καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις και όλα τα μέλη οφείλουμε να διαφυλάξουμε το κύρος και την εύρυθμη λειτουργία του.

.