Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Ευχαριστούμε τον "Χρόνο" για την αναφορά του στο ThrakiLive με αφορμή τα Playmate

Σε αντίθεση με άλλες εφημερίδες (όπως πχ ο συντοπίτης του "Παρατηρητής") που χρησιμοποίησαν κείμενα και φωτό από το blog μας χωρίς να μας να αναφέρουν, όπως παγίως κάνουμε εμείς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ
ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο "ΧΡΟΝΟΣ" 

Η ΚΟΥΚΛΑ EINAI ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μουσουλμάνα Θρακιώτισα η playgirl Εμινέ Γεσήρ

Η 22χρονη είναι φοιτήτρια ψυχολογίας

Τα Playmate 2011, τα καυτά καλλιστεία της χρονιάς και ίσως και τα μοναδικά λόγω κρίσης, ανέδειξαν νικήτρια της χρονιάς την Ηρώ Λεγάκη. Η 20χρονη μελαχρινή, κόντρα στην απόλυτη σχεδόν κυριαρχία των ξανθών, κατάγεται από την Νάξο και την Κέρκυρα. και αναδείχθηκε νικήτρια τόσο από τις ψήφους του κοινού, όσο και της κριτικής επιτροπής. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της ‘’Playmate’’ της χρονιάς διεξάγεται από το 1997.

Από τότε μέχρι και πέρσι ‘’Playmate’’ έχουν στεφθεί κατά σειρά οι: Κάτια Ζυγούλη, Κορίνα Στεργιάδου, Γκρέτα Τσέτη, Ιωάννα Λίλη, Χρυσάνθη Ντάφλα, Βιβή Τσιάμη, Ματίνα Γκλιάου, Αναστάσια Περράκη, Βάσω Κολλιδά, Νάταλι Θάνου, Σύλβια Παπαδάκη, Έφη Κυριάκου και η Κάτια Δέδε. Ο φετινός διαγωνισμός όμως ανέδειξε στην θέση της Play girl την μουσουλμάνα Θρακιώτισα φοιτήτρια Εμινέ Γεσήρ, η οποία επάξια πήρε τον τίτλο. ήταν δε αυτή που κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού Μιχάλη Τσαουσόπουλου αν «θα μπορούσε να αντέξει ένα χρόνο χωρίς σεξ». Η Εμινέ δεν τα έχας,ε αλλά είπε ότι «θα μπορούσε να κάνει αυτή την θυσία, δηλαδή έναν ολόκληρη χρόνο χωρίς σεξ, εφόσον υπήρχε κάποιος καλός και σοβαρός λόγος…».

Την είδηση για την Ξανθιώτισσα που πήρε μέρος στο διαγωνισμό για την Playmate ανέδειξε πρώτο το thrakilive.blogspot.com. σημειώνοντας: «Πρόσωπο αψεγάδιαστο, κορμί ιδανικό, ένα θηλυκό με αφοπλιστική ομορφιά, που δε διστάζει να σε ανταμείψει με το πιο αινιγματικό της χαμόγελο. Όταν η Εμινέ ποζάρει, ο φακός παίρνει φωτιά. Η πανύψηλη κοκκινομάλλα γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στην Ξάνθη, στον αστερισμό του Αιγόκερω και ισχυρίζεται ότι μπορεί να ψυχολογήσει το αντρικό φύλο. Και ναι, έχει κάθε δικαίωμα να το λέει, αφού είναι τετρατοετής φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, μια επιστήμη με την οποία σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον».

Για τα υπόλοιπα βραβεία Miss Playboy TV αναδείχθηκε η Αφροδίτη Μπάρμπα, αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου, Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ και Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη.

 
ΥΓ:  Από εμάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αναφορά στον "Χρόνο". Βλέπετε, έχουμε φτάσει στο σημείο να ευχαριστούμε για τα αυτονόητα. Όσο για τον συντοπίτη του "Παρατηρητή" και ειδικά την στήλη "Φλιτζάνι", που εμείς έχουμε τιμήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν διαφημίζοντας το προσωπικό της site (αλήθεια, γιατί έχει μείνει... μήνες πίσω;), τι να πούμε; Μπορεί να είναι φανερό ότι έκανε επιπλέον ρεπορτάζ, αλλά τα περισσότερα στοιχεια όπως και την φωτογραφία από εμάς την είχε πάρει. Δεν επεκτεινόμαστε στις εφημερίδες της Ξάνθης, γιατί το θέμα ήταν σχεδόν παντού από τα βασικά, αλλά...
 
.