Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Επίσκεψη κατασκηνωτών με τον μητροπολίτη στην 23η Ταξιαρχία

Ξεναγήθηκαν στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη και κάνουν λόγο με ανακοίνωσή τους στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για μια "αλησμόνητη εμπειρία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Μια αλησμόνητη εμπειρία ζήσαμε τα παιδιά της Κατασκήνωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011, 55 από τους μεγαλύτερους Κατασκηνωτές συνοδευόμενοι από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο, τον Πρωτοσύγκελλο π. Ειρηναίο και τον αρχηγό της Κατασκήνωσης κ. Αντώνιο Οικονόμου, δικηγόρο, επισκεφθήκαμε την 23η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία στο Στρατόπεδο Κανδηλάπτη μετά από πρόσκληση του Ταξιάρχου κ. Αλκιβιάδη Στεφανή.

Η ξενάγηση που ήταν πλήρης και πραγματικά εντυπωσιακή σε όλους τους χώρους εκαπίδευσης, στους εξομοιωτές αρμάτων μάχης καθώς και σε ένα αληθινό άρμα τύπου Leopard Hell μας άφησε πλήρως ικανοποιημένους. Μάλιστα ένας τυχερός κατασκηνωτής, ο Μιχάλης Κεσκινίδης, απάντησε σωστά σε μιά ερώτηση γνώσεως και είχε την τύχη να δοκιμάσει τις ικανότητές του στον εξομοιωτή άρματος μάχης τύπου Leopard.

Μας εντυπωσίασε το υψηλό επίπεδο κατάρτισης των αξιωματικών-εκπαιδευτών και η ευγένειά τους, η αρτιότητα των κτιριακών εγκαταστάσεων και τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα. Ιδιαίτερα μας ευχαρίστησε η άνεση, η απλότητα και η ευγένεια του χαρακτήρα του Ταξιάρχου κ. Στεφάνη καθώς με χαρά μας συνόδευσε και μας ξενάγησε ο ίδιος, παρ’ όλο το φόρτο των εργασιών του.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Διοικητή της Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Αλκιβιάδη Στεφανή και στους συνεργάτες του και τους ευχόμαστε να συνεχίζουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο εκπαιδεύοντας τους χειριστές των αρμάτων που αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της Άμυνας της Πατρίδος μας. Αυτή η επίσκεψη μας στην 23η Ταξιαρχία γέμισε με εθνική υπερηφάνεια και δυνάμωσε το αίσθημα ασφαλείας που νιώθουμε οι νέοι που ζούμε στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης μας.


Εκ μέρους των Κατασκηνωτών

Βασίλειος Κουφογιαννίδης

Ιωάννης Νερατζάκης

Νικόλαος Κακουδάκης

Ευστράτιος Μπονδούκας

Ιωάννης Καρνούτσος
 
.