Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιλά για το χωρισμό της

Μέχρι σήμερα δεν είχε πει κουβέντα για το διαζύγιό της με τον Αλεξ Φόστερ. Ήρθε η ώρα όμως να ανοίξει τα χαρτιά της και να μιλήσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ



Το ότι η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο σύζυγός της Άλεξ Φόστερ χώρισαν είναι γνωστό. Το ότι η Ματθίλδη δεν είχε πεικουβέντα για το χωρισμό αυτό είναι επίσης γνωστό. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Και λέμε μέχρι τώρα γιατί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά της προσωπικής της ζωής.

«Όταν κάτι κάνει τον κύκλο του, καλό είναι να τον κλείνουμε και να προχωράμε παρακάτω», λέει η Ματθίλδη, ενώ αποκάλυψε ότι τα δύσκολα τα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σύνεση.

Η ηθοποιός δηλώνει επίσης ότι έχει κλάψει για σχέση της και ότι παρά τις δυσκολίες συνεχίζει να τη συγκινεί ο έρωτας και η αγάπη για το καθετί.

Αυτή την εποχή πάντως είναι καλύτερα από ποτέ.

«Δουλεύω εντατικά με τον εαυτό μου τα τελευταία πέντε χρόνια και η εξέλιξη αυτή μου δίνει ακόμη περισσότερη ενέργεια να δημιουργώ συνέχει ακόμα και σε καινούργιους δρόμους για μένα», λέει.

Η Ματθίλδη αποκαλύπτει μάλιστα ότι η οικονομική κρίση που περνά η χώρα μας την έχει κάνει να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει ξανά στο εξωτερικό.

«Η αλήθεια είναι ότι τελευταία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ξαναφύγω. Έχω ζήσει και τα δύο. Το να είσαι εδώ απλώς καταπίνεται», λέει.

Πάντως διακοπές η Ματθίλδη θα πάει σίγουρα. Τώρα θα πάει μόνη της, θα πάει με παρέα, δεν μας λέει. Ε, να αφήσει κι αυτή να αιωρείται ένα μυστήριο.


Πηγή:   http://www.star.gr/