Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ο ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός του Δήμου Ξάνθης προχώρησε στο κόμμα Σαδίκ

Περήφανη και πανηγυρική ανακοίνωση από το DEB Επίκειται αντίστοιχη κίνηση και με τον αντίστοιχο συνδυασμό της Κομοτηνής;


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η
ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗ «BIRLIK»


Στις 2 Ιουλίου 2011 ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Ονούρ Χιντ, ο Σαφέτ Ιντζέ-μέλος του τοπικού συμβουλίου του Γέρακα, ο Ερκάν Ρουσέν-το μόνο μέλος της ιδρυθείσης στον δήμο Ξάνθης ¨Επιτροπής διαλόγου¨ που είναι Τούρκος, και ο παλιός αντιπρόεδρος του συνδυασμού Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης Τουντζάι Τσαβούς πήγαν στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του DEB και εντάχθηκαν στο κόμμα αυτό.

Οι διοικούντες του συνδυασμού Ισότητας συναντήθηκαν στα γραφεία του DEB-Ξάνθης με τον αντιπρόεδρο του κόμματος και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ένταξη τους στο κόμμα DEB. Ο πρόεδρος του συνδυασμού ¨Ισότητα στον δήμο Ξάνθης¨ Χουσείν Αχμέτογλου δήλωσε πως «Σήμερα μαζί με τους άλλους διοικούντες του συνδυασμού μας, εντασσόμαστε στο κόμμα DEB. Εύχομαι η ένταξη αυτή να αποβεί επωφελής και για το κόμμα μας και για την κοινωνία μας. Ο αγώνας που δίνουμε για τον κόσμο μας συνεχίζεται¨.

Ο αντιπρόεδρος του κόμματος DEB και επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου ευχαρίστησε τα μέλη του συνδυασμού για την ένταξη τους στο κόμμα, ανέφερε πως με αυτές τις εντάξεις το κόμμα ενδυναμώνεται, πως θα συνεχίσει με σταθερά βήματα το δρόμο του και είπε : ¨ Επιθυμώ να εκφράσω την ευχαρίστηση μου για το ότι βρίσκομαι μαζί με πολύτιμους φίλους που έχουν αναλάβει καθήκοντα στην κοινωνία. Ο συνδυασμός της Ισότητας στον δήμο Ξάνθης αποτέλεσε έναν ακρογωνιαίο λίθο στην ιστορία της μειονότητας και της περιοχής. Το καθήκον και ο ρόλος αυτός θα συνεχιστεί και θα συνεχίσει να αποτελεί την φωνή της μειονότητας. Το κόμμα DEB από σήμερα είναι πιο δυνατό. Επαναλαμβάνω την έκκληση μου σε όλους όσους προτίθενται να αγωνιστούνε για δικαιώματα, νόμους και ισότητα και θέλουν να κερδίσουν κάτι για την κοινωνία, να βρεθούνε κάτω από τη στέγη του κόμματος μας.



¨ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ¨ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ¨

Μετά την ένταξη του συνδυασμού ¨Ισότητα στον Δήμο Ξάνθης¨ στο κόμμα DEB, τώρα τα μάτια στρέφονται στην πρόεδρο του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την ισότητα¨ Σιμπέλ Μουσταφάογλου και στον σύμβουλο Κοράι Χασάν. Αποτελεί θέμα το τι θα κάνουν η Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο δημοτικός σύμβουλος Κοράι Χασάν.

 
Πηγή:  http://tourkikanea.gr/