Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Τι κοινό έχει ο Πεταλωτής με τον... Μητσοτάκη; Την γκαντεμιά!!!

Πλημμύρισε το γραφείο δημάρχου της Θράκης  λίγο πριν το επισκεφθεί ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα τόσο ο δήμαρχος όσο και οι υπάλληλοι να βγάζουν με κουβάδες τα νερά και να τρέοχυν για να σώσουν φακέλους και έγγραφα

     ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ;


Τα δύσκολα στην καθημερινότητα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών αντίκρισε από πρώτο χέρι ο Γιώργος Πεταλωτής κατά την επίσκεψή του το πρωί του Σαββάτου στην έδρα του Δήμου.


Ο δήμαρχος Ηλίας Ιωαννάκης μόλις είχε επιστρέψει από ταξίδι στο εξωτερικό και περίμενε να ξεναγήσει τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης στο δημαρχειακό μέγαρο όταν …οι ουρανοί άνοιξαν (πιο συγκεκριμένα η στέγη) και το γραφείο του δημάρχου πλημμύρισε με νερά της βροχής!

Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι υπάλληλοι και μέλη της δημοτικής αρχής κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες ώστε να σώσουν φακέλους, έγγραφα και ότι άλλο υλικό υπήρχε εκείνη τη στιγμή στο γραφείο του δημάρχου ενώ ο ίδιος ο Ηλίας Ιωαννάκης προσπαθούσε με έναν κουβά να βγάλει τα νερά μέσα από το γραφείο του!

Στη συνέχεια κι αφού η κατάσταση διορθώθηκε όσο μπορούσε, έγινε η ξενάγηση και η συνάντηση του Γιώργου Πεταλωτή με το Δημοτικό Συμβούλιο και την Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών.


Το δελτίο τύπου του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών:

Την έδρα του Δήμου Μαρώνειας – Σαπών επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 2 Ιουλίου 2011, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Γιώργος Πεταλωτής.

Τον κ. Υφυπουργό υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών κ. Ηλίας Ιωαννάκης, με μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην είσοδο του δημαρχείου.

Ακολούθως έγινε εκτενής ενημέρωση στον κ. Πεταλωτή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος από τον δήμαρχο, ο οποίος δεν παρέλειψε να του δείξει τις ζημιές που έχει υποστεί το κτήριο του δημαρχείου και από την πρόσφατη νεροποντή.

Παράλληλα τον ευχαρίστησε για την συμβολή του στην εξασφάλιση ικανοποιητικής χορηγίας του 1ου Φεστιβάλ Μαρώνειας – Σαπών 2011, από τον ΟΠΑΠ.

“Θέλω να γνωρίζετε κ. Υφυπουργέ”, είπε ο κ. Ιωαννάκης, “ότι δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουμε τον δήμο ζωντανό. Θέλουμε να σας έχουμε θερμό συμπαραστάτη μας, ώστε μέσα από την οικονομική συγκυρία η οποία πλήττει και την τοπική αυτοδιοίκηση, να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τις αναγκαίες υποδομές, να δίνουμε στους δημότες μας τουλάχιστον τα βασικά αγαθά και την κοινωνική μέριμνα που θα κάνουν βιώσιμη την καθημερινότητά τους. Βλέπετε ότι λειτουργούμε μέσα σε απαράδεκτες συνθήκες και θα πρέπει να στεγάσουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον για να γίνουν πιο λειτουργικές και χρήσιμες για τους δημότες μας”.

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Πεταλωτής, τόνισε ότι, σε ότι περνάει από το χέρι του θα είναι αρωγός προς τον δήμο, ενώ σημείωσε ότι μέχρι σήμερα ότι του ζητήθηκε το προώθησε αρμοδίως και θα συνεχίσει να το κάνει και στο μέλλον. “Άλλωστε γνωρίζω καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση που επικρατεί και να είστε σίγουροι ότι κάθε δίκαιο αίτημα θα προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να βρίσκει την καλύτερη λύση του”, είπε με έμφαση ο υφυπουργός.


Πηγή:  http://rodopinews.gr/