Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Ενδιαφέρον της Στόουκ Σίτι για τον Τοροσίδη

Δημοσίευμα αναφέρει ότι η βρετανική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση εξαγοράς του θρακιώτη ποδοσφαιριστή, που δηλώνει πως θέλει να φύγει για το εξωτερικό

ΣΕ ΤΙ ΥΨΟΣ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ;


Πιο κοντά από ποτέ στην ευρωπαϊκή πρόκληση φαίνεται να βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας πολυσύνθετος άσος που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό μια και όπως αναφέρει η εφημερίδα Γαύρος, έρχεται πρόταση ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Αγγλία, και πιο συγκεκριμένα από τη Στόουκ Σίτι ώστε να ξενιτευτεί.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι πρόθεση του ιδίου είναι να δοκιμάσει τις ικανότητές του και στο εξωτερικό, ενώ σίγουρα ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Αγγλίας θα αποτελούσε έξτρα κίνητρο για αυτόν. Εξάλλου, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα ο «Τόρο» άφηνε να εννοηθεί πως δεν θέλει να μείνει άλλο στην Ελλάδα, αφού όπως πιστεύει ο ίδιος τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για εκείνον ώστε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του Τοροσίδη και θα εξετάσει προσεκτικά οποιαδήποτε πρόταση έρθει στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ για τον παίκτη πράττοντας ανάλογα. Αν μάλιστα κριθεί πως η πρόταση της αγγλικής ομάδας είναι ικανοποιητική, οι διαδικασίες θα προχωρήσουν άμεσα.


Πηγή:  http://www.gazzetta.gr/