Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ο Μαρσελίνιο δίνει ανταπόκριση στην Βραζιλία για το «χάος στην Ελλάδα!»

Ο βραζιλιάνος μεοσεπιθετικός της Ξάνθης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της πατρίδας του να τους περιγράψει όσα συμβαίνουν στην χώρα μας

                         ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ



Για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την πολιτική σκηνή δημοσίευσε η ιστοσελίδα Globoesporte φιλοξενώντας δηλώσεις του Μαρσελίνιο

Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ζήτησε την άποψη του Μαρσελίνιο, που ζει στην Ελλάδα και αγωνίζεται στην Ξάνθη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του και μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι θα προτιμούσε να φύγει!

Ακολουθεί τηλεφωνική συνέντευξη με τον Μαρσελίνιο.


«Μιλάμε για χάος. Αγωνίζομαι στην Ξάνθη, πόλη που βρίσκεται πολύ μακριά από την Αθήνα, αλλά επιστρέφοντας για την προετοιμασία, έπρεπε να μείνω για κάποιες ημέρες στην πρωτεύουσα. Κοιμόμουν και αισθανόμουν φόβο καθώς οι διαδηλώσεις γίνονταν ολοένα και πιο βίαιες. Ο κόσμος σπάει ολόκληρη την πόλη! Βιώνω καταστάσεις που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα βίωνα και το χειρότερο είναι ότι είχα μια προσφορά από ξένο σύλλογο, αλλά δεν έγινε αποδεκτή»

«Σας λέω απλά ότι δύο πρόεδροι συνελήφθησαν λόγω εμπλοκής σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια, μια ομάδα υποβιβάστηκε επειδή δεν πλήρωσε τους ποδοσφαιριστές της, ενώ πολλοί γνωστοί παίκτες αποφάσισαν να φύγουν. Παράδειγμα, οι Βραζιλιάνοι Ντουντού, Γκάμπριελ και Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επιπλέον και η καθημερινότητα έχει γίνει περίπλοκη. Το κόστος ζωής έχει αυξηθεί την ώρα που οι σύλλογοι κάνουν περικοπές σε μισθούς. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν λαμβάνουν πλέον χρήματα από σπόνσορες».


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/