Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Αναμένεται στην Θράκη ο Κεμάλ Κιλιτσδάρογλου

Ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης πήγε το πρωί στην Θεσσαλνίκη, όπου επισκέφθηκε το εκεί τουρκικό προξενείο και το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Στη Θράκη αναμένεται να βρεθεί σε λίγες ώρες ο αρχηγός της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσδάρογλου, ο οποίος νωρίτερα επισκέφτηκε το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ και το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κεμάλ Κιλιτσδάρογλου, πρόεδρος του λαϊκού ρεπουμπλικανικού κόμματος της Τουρκίας (CHP), ο οποίος συμμετείχε στην Αθήνα στις εργασίες της συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου τον υποδέχτηκε ο γενικός πρόξενος της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, Χουσεΐν Οζντεμίρ.

Λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι αναχώρησε οδικώς από τη Θεσσαλονίκη για τη Θράκη, όπου αναμένεται να συναντηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου -μεταξύ άλλων- και με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας, το δήμαρχο Ιάσμου, ενώ αναμένεται να επισκεφθεί το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής. Απόψε ο Κεμάλ Κιλιτσδάρογλου θα παρακαθήσει σε δείπνο, που θα δοθεί με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Ελλάδα.


Πηγή:  http://www.enet.gr/