Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Έγινε κι αυτό! Θρακιώτης δήμαρχος εγκλωβίστηκε στο ασανσέρ του δημαρχείου του!!!

Ο ανελκυστήρας σταμάτησε μεν στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκεται το γραφείο του, ωστόσο η πόρτα δεν έλεγε για αρκετή ώρα να ανοίξει

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ!

Εγινε κι αυτό! Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης κλείστηκε στο ασανσέρ του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Όλα έγιναν χθες, όταν ο δήμαρχος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον ανελκυστήρα. Για κακή του τύχη όμως, ο ανελκυστήρας σταμάτησε στο πρώτο όροφο (τον όροφο του γραφείου του) και η πόρτα δεν έλεγε να ανοίξει.

Έξω από τον ανελκυστήρα συγκεντρώθηκαν υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι όμως δεν μπορούσαν να βοηθήσουν το δήμαρχο. Οι κακές γλώσσες, λένε ότι αρκετοί χαμογελούσαν πονηρά. Τελικά λίγα λεπτά αργότερα οι πόρτες του ανελκυστήρα κόλλησαν.


Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του thraki Νεα, οι συντηρήσεις στους ανελκυστήρες του Δημαρχείου γίνονται τακτικά, απλά υπάρχει το πρόβλημα της πολυχρησίας τους.

Οι εγκλεισμοί όμως δε σταμάτησαν στο Δήμαρχο. Σήμερα για ελάχιστα λεπτά κόλλησαν οι πόρτες του ανελκυστήρα την ώρα που βρίσκονταν εντός αυτού ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Γιαννέλος!

Για την ιστορία ο ανελκυστήρας που σταματάει είναι ο αριστερός. Πάντως στους ανελκυστήρες δεν υπάρχει τηλέφωνο κι αυτό πρέπει άμεσα να διορθωθεί καθώς ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει πλέον μία δυσάρεστη εμπειρία.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/