Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες στον Πανθρακικό

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε χθες στην Κομοτηνή, προκειμένου να συζητήσει με τους διοικούντες μεταγραφικά ζητήματα αλλά και τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ; ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;



Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε την Πέμπτη στην Κομοτηνή, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Πανθρακικού τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία αλλά και για μεταγραφικά ζητήμα.

Στην συνάντηση που είχε ο Σάββας Παντελίδης με την Διοίκηση της ομάδας, συμφωνήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κηκίδειο, όπου θα υπάρξει η γνωριμία παλιών και νέων ποδοσφαιριστών αλλά και όλων αυτών που θα πλαισιώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανθρακικού. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ θα υπάρξουν και προπονήσεις ώστε η τεχνική ηγεσία να εφαρμόσει τα πρώτα της τακτικά σχέδια προς τους ποδοσφαιριστές.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί για δύο εβδομάδες στα 3-5 Πηγάδια, πιθανότατα από τις 2 Αυγούστου μέχρι τον 15Αύγουστο. Εκεί θα πραγματοποιηθούν και φιλικά με ομάδες, που πιθανότατα θα κάνουν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ουσιαστικά μετά τις 15 Αυγούστου θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο της προετοιμασίας το οποίο θα περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια και αρκετές ασκήσεις σε θέματα τακτικής. Ο προπονητής Σάββας Παντελίδης με διπλές και μονές προπονήσεις θα προσπαθήσει να φέρει την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Πηγή:   http://www.thrakisport.gr/