Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Νέοι στόχοι και νέο διοικητικό συμβούλιο για τον ΓΑΣ Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκαν
χθες οι αρχαιρεσίες,
με τους πάντες να είναι
αισιόδοξοι για το μέλλον
του ιστορικού συλλόγου

     ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ;


Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου οι εκλογές στον ΓΑΣ Κομοτηνή, προκειμένου να αναδειχθεί ένα δυνατό Διοικητικό συμβούλιο . Όλοι όσοι βρέθηκαν στο Πολυλειτουργικό κέντρο του Δήμου Κομοτηνής παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι για το μέλλον του συλλόγου ενώ λίγο νωρίτερα εγκρίθηκε ομόφωνα ο ετήσιος οικονομικός ισολογισμός.

Σημαντική είναι η παρουσία στο νέο ΔΣ του Κούλη Ταξιλδάρη, που έχει συνδέσει το όνομα του – μεταξύ των άλλων δραστηριοτήτων του- και με τον ΓΑΣ Κομοτηνή, αποτελώντας τον προπονητή των επιτυχιών. Καινοτομία αποτελεί το γεγονός, πως φέτος στο ΔΣ του συλλόγου υπάρχει και μέλος από το φοιτητικό κομμάτι, που στήριζε έμπρακτα την ομάδα στις εντός έδρας αναμετρήσεις. Με τον τρόπο αυτό γίνεται κάλεσμα και στο φοιτητικό στοιχείο της πόλης..


Στόχος η είσοδος του ΓΑΣ στην τοπική κοινωνία

Ο Κούλης Ταξιλδάρης ανέλυσε στους περευρισκομένους το προφίλ των μελών του ΔΣ της ομάδας, ζητώντας από όλους να αγκαλιάσουν την προσπάθεια και να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά, που έχει ξεκινήσει από τον Μάιο και να πλαισιωθεί από όμορφες πρωτοβουλίες, όπως η εθελοντική αιμοδοσία και οι ομιλίες.

Συγκεκριμένα, στις 27 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί από τον σύλλογο σε συνεργασία με την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Κομοτηνής Εθελοντική Αιμοδοσία στην πλατεία, ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί μια σειρά ομιλιών, από προπονητές και καθηγητές των ΤΕΦΑΑ με θέματα που αφορούν τις προπονήσεις, την παιδική παχυσαρκία και τη σημασία του αθλητισμού.


Ξεκίνησε η εγγραφή μελών και φίλων της ομάδας

Ο Κούλης Ταξιλδάρης, στη συνέχεια τόνισε τη σημασία της ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ¨Δεν υπάρχουν πλέον χρήματα από ομοσπονδία, επιχορηγήσεις και Γενική Γραμματεία¨. Για τον λόγο αυτό, ο ΓΑΣ ξεκίνησε την εγγραφή μελών και φίλων του συλλόγου με ελάχιστη μηνιαία συνδρομή τα 5 ευρώ, ενώ ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει όσα επιθυμεί περισσότερο. Έχουν ανοίξει ήδη δύο λογαριασμοί στην τράπεζα Πειραιώς και Κύπρου ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα ανοίξουν και στις υπόλοιπες τράπεζες και οι αριθμοί αυτών θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως.


Στόχος ένα κατάμεστο κλειστό

Πολύ οικονομικά είναι και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιούλιο και κοστίζουν 20 ευρώ (κανονικά) και 10 ευρώ (φοιτητικά) και περιλαμβάνουν τις εντός έδρας αναμετρήσεις των ανδρών και των γυναικών. Στόχος σύμφωνα με τον Κούλη Ταξιλδάρη είναι ¨ να έρθει ο κόσμος στο κλειστό και να ζήσουμε στιγμές του παρελθόντος. Τα έσοδα θα μας δώσουν μια οικονομική βοήθεια, αλλά όπως βλέπετε και από την τιμή τους πρωταρχικός στόχος είναι η κινητοποίηση του κόσμου¨.


Το νέο ΔΣ του Συλλόγου

Πρόεδρος : Λεχούδης Νεοκλής (αρτοποιός)

Αντιπρόεδρος: Ταξιλδάρης Κούλης

Γραμματέας: Πελτέκης Κώστας

Ταμίας: Διαμαντίδης Μιχάλης


Μέλη:

Κάπης Σπύρος (εκπρόσωπος φοιτητών)

Καραγκιουλμέζη Μαρίνα ( εκπρόσωπος γυναικείου τμήματος)

Ζελεσκίδης Ευάγγελος (εκπρόσωπος Κολύμβησης)

Καλαμάτας Θανάσης (έφορος ανδρικού τμήματος)

Αθανασίου Πασχάλης ( Υπεύθυνος Ακαδημιών)


Αναπληρωματικά μέλη:

Γιακούμπ Μεμέτ

Λαζαρίδου Χριστίνα

Πέτρογλου Ανέστης


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/