Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σκάνδαλο με εγχειρίσεις σε στρατιωτικά νοσοκομεία για ανόρθωση... πέους

Πρόωρα συνταξιοδοτημένοι στρατιωτικοί έσπευδαν σε αυτά και πετύχαιναν... επιμήκυνση του οργάνου τους, χρεώνοντας τους έλληνες φορολογούμενους
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ;


Δεν γνωρίζουμε αν με τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης θα ανορθωθεί η οικονομία μας, αλλά οι απόστρατοι του στρατού, εκατοντάδες μάλιστα, είχαν βρει τον τρόπο να ανορθώσουν τα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης.


-Με ένα «υδραυλικό» σύστημα που κοστίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 8000 ευρώ, τα περήφανα γερόντια που βγήκαν νεότατοι στην σύνταξη, παίρνοντας και τσουχτερό για εμάς εφάπαξ, πήγαιναν για επέμβαση σε στρατιωτικό νοσοκομείο κατά εκατοντάδες και έβαζαν μια αντλία κατά μήκος του πέους, που ρυθμίζει την στύση με ένα μπουτόν στην βουβωνική χώρα.

-Και μόλις τελείωνε η πράξη, άδειαζαν την αντλία να ξεκουραστεί.

-Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», πρώτος ενημερώθηκε για αυτό το σκάνδαλο ο Κομοτηναίος αρχηγός ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης και μετά από την πρώτη έκπληξη για τους ερωτύλους αξιωματικούς, ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη που ξεκίνησε έρευνα σε βάθος.

-Και η έρευνα δεν περιλαμβάνει μόνο νοσηλευθέντες απόστρατους στο 401 Γ.Σ.Ν. αλλά και στα περιφερειακά στρατιωτικά νοσοκομεία όπως πληροφορούμαστε, μήπως έστελναν πακέτο «πελάτες» στους στρατιωτικούς ουρολόγους που είχαν στήσει αυτή την φάμπρικα για την εξασφάλιση «στύσης».

-Σε εποχή όμως οικονομικής κρίσης να πληρώνουμε και για την «στύση» 65άρηδων και βάλε απόστρατων, μάλλον πάει πολύ. Πιστεύουμε να μην είναι μέσα και Θρακιώτες γιατί θα χαλάσει η καλή εικόνα τους για φυσιολογική και ομαλή σεξουαλικότητα λόγω κλίματος και ποιότητας ζωής.

-Πάντως καλό είναι ο στρατηγός κ. Φράγκος να βάλει το μαχαίρι στην υπόθεση των έξυπνων αξιωματικών και να διαλευκανθεί πλήρως η ιστορία κι αν είναι δυνατόν να τους βάλει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα σπασμένα ή καλύτερα τα «ανορθωμένα».


Πάντως ο Κομοτηναίος στρατηγός Φράγκος, ως εμπνευστής του έργου της μεγάλης αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο, φιλοξενήθηκε πάλι στα έντυπα των Αθηνών.

-Γιατί θεωρούν ότι με το μεγάλο αυτό έργο του στρατού που μέχρι στιγμής αθόρυβα σκάφτηκε μια τάφρος μήκους 20 χλμ, ξαναγεννήθηκε η ΜΟΜΑ.

-Γιατί η περιβόητη τάφρος του Έβρου γίνεται σχεδόν τζάμπα με σκαπτικά μηχανήματα που απέκτησε δωρεάν ο στρατός μας από το ΝΑΤΟ, που τα χρησιμοποιούσε στην Βοσνία και στο Κόσσοβο.

-Η τάφρος υποτίθεται ότι γίνεται για να αναχαιτίσει τα τανκς του εχθρού σε περίπτωση εισβολής, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι σκοπό έχει να αναχαιτίσει το κύμα λαθρομεταναστών.

-Και όταν τελειώσει το έργο μήκους 140 χλμ, τότε θα έχει γίνει το μεγαλύτερο φυσικό εμπόδιο για να εισέλθει κάποιος στον Έβρο.

-Βέβαια τα καρφιά περί ΜΟΜΑ πετιούνται από εργολάβους που πολύ θα ήθελαν σε εποχή κρίσης και αναδουλειάς να αναλάβουν ένα τέτοιο μεγάλο χωματουργικό έργο.

-Μάλλον δεν τους έφτασε το φαγοπότι από τα αναχώματα του Έβρου που κάθε χρόνο τα κατέστρεφε η πλημμύρα.

-Και η περιβόητη αυτή τάφρος θα εκτονώσει και τα νερά του Έβρου όταν θα χρειαστεί.

-ΜΟΜΑ και πάλι ΜΟΜΑ, αντί για τους «εθνικούς ευεργέτες» που μας ήπιαν το αίμα και ρούφηξαν το μεδούλι μας τόσα χρόνια.


Πηγή:  http://www.xronos.gr/