Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Ρεπό γιοκ για τους Ξανθιώτες

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι προπονήσεις στα Πηγάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Μόνο λίγες ώρες ξεκούρασης μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής και από σήμερα το πρωί και πάλι δουλειά. Μάταια περίμεναν οι παίκτες της Ξάνθης να ακούσουν μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου από τον Μαρίνο Ουζουνίδη ότι την επομένη θα έχουν ρεπό. Αντ' αυτού ο νεαρός τεχνικός τους ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί το πρόγραμμα που περιελάμβανε προπόνηση για το πρωί της Κυριακής. Από τις 10:00 π.μ. και μετά θα ήταν ελεύθερη μέχρι σήμερα το πρωί 7:30 που αρχίζουν και πάλι οι διπλές προπονήσεις. Μπορεί οι παίκτες να μην πέταξαν από τη χαρά τους, αλλά έστω και έτσι είχαν λίγες ώρες ξεκούρασης.


Την γλίτωσε ο Σουάνης

Η προπόνηση του Σαββάτου είχε και απρόοπτα. Λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, σε μία φάση ο Δημήτρης Σουάνης δεν πάτησε καλά και ένοιωσε να γυρίζει το πόδι του. Αν και αρχικά υπήρχε ανησυχία, τελικά κατάφερε -έστω και με δεμένο πόδι- να προπονηθεί κανονικά το πρωί της Κυριακής. Κανονικά μέρος στην προπόνηση πήρε και ο Μάουρο Πόι που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες. Αντίθετα ο Ντίκα θα δοκιμάσει να μπει σε ρυθμό προπόνησης τις επόμενες ημέρες. Ο παίκτης νοιώθει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αν και το υπερηχογράφημα που έκανε ήταν καθαρό προτιμήθηκε από το ιατρικό επιτελείο να προφυλαχθεί για κάποιες προπονήσεις.


Εβδομάδα εξελίξεων

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή που διανύουμε στον μεταγραφικό τομέα, μιας και αναμένεται να ανακοινωθούν τουλάχιστον 2 ποδοσφαιριστές. Εξελίξεις δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα. Από την άλλη, με αγωνία περιμένει ο κόσμος της Ξάνθης το πρώτο φιλικό που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια κόντρα στην ομάδα νέων.


Πηγή:  http://xanthireds.blogspot.com/