Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Αποκάλυψη: τα ονόματα των 7 "μνηστήρων" για την ΣΕΚΑΠ

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 7 είναι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες για ν' αγοράσουν την Συνεταιριστική  Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, όπως αποκαλύπτει το blog του "Μαχητή"

ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ




Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 7 είναι οι ενδιαφερόμενες εταιρείες ν' αγοράσουν την ΣΕΚΑΠ. Η πολυεθνική εταιρεία IMPERIAL (Davitof), ο Κορεάτικος κολοσσός KTJ, ο Ινδός Μάμπι Ντάλα, ο Τούρκος Σέμπα, μια Κροατική κρατική εταιρεία και δύο ελληνικές εταιρείες. Η μια ελληνική εταιρεία, είναι αυτή του γνωστού καπνέμπορου Παπαδόπουλου.

Στις 30 Αυγούστου θα αποφασιστεί από την Διοίκηση της ATEbank ποιά προσφορά θα κάνει δεκτή, καθώς προηγούνται οι δύο πρώτες κατά πληροφορίες μας, που θεωρούνται οι πλέον αξιόπιστοι....Ειδικά ο Κορεάτικο κολοσσός ΚΤJ έχει εργοστάσια στην Τουρκία, στα Βαλκάνια και θεωρείται ανερχόμενη δύναμη.

Είναι που έλεγε ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ κ.Πράτσος κάποτε ότι η εταιρεία...δεν αξίζει.....δραχμή! Κι όσο για το Σωματείο Εργαζομένων του κυρίου Γαβριηλίδη; Από την ώρα που φάνηκαν τόσο....»πρόθυμοι» να....ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τις μετοχές τους...
1.Ποιός να ενδιαφερθεί αφού ήδη ο αγοραστής έχει στα «χέρια» του, το 50.04%;;;
2.Όταν τέτοιοι «κολοσσοί» ενδιαφέρονται για την ΣΕΚΑΠ όπως οι δύο πρώτοι, πώς να τους πει όχι ο....Παντελάκης;


Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/