Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Πικρία για το αποτέλεσμα στην Skoda Ξάνθη

Η ομάδα πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, όμως αυτό που μετράει είναι οι μηδέν βαθμοί που (δεν) αποκόμισε από την Τούμπα

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ;




Λίγο μετά το ματς της Skoda Ξάνθη στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δείχνει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του και ότι η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω στον αγώνα αυτόν, λόγω της καλής εμφάνισης που πραγματοποίησε. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της ενίσχυσης, ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο φέτος, ενώ ξεκαθάρισε την θέση του, ότι ήταν ενάντια στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, λόγω σεβασμού προς τον κόσμο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Skoda Ξάνθη:
«Δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν θέλουμε σε ένα ματς να έχουμε ευκαιρίες και να χάνουμε. Πρέπει να διεκδικούμε αποτελέσματα και από ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ. Δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά στο τέλος μένει το αποτέλεσμα. Έχουμε δύο εβδομάδες μέχρι το επόμενο παιχνίδι, ελπίζω να επανέλθουν κάποια παιδιά, αλλά θα κοιτάξουμε και την ενίσχυση. Ελπίζω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα φέτος, να υπάρχει ισότητα στα γήπεδα ώστε η κάθε ομάδα να μπορεί να πάρει αποτελέσματα από τις μεγαλύτερες. Θέλουμε τον κόσμο της Ξάνθης στο γήπεδο, να μας ενισχύσει. Οι παίκτες μου πρέπει να είναι τσαντισμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα, όχι ευτυχισμένοι. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές, κάποιοι το βλέπουν αλλιώς και βιάζονται να κρίνουν. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα ότι επειδή παίξαμε καλά σήμερα πετύχαμε κάτι. Πρέπει να αλλάξουμε το DNA της Ξάνθης, να διεκδικούμε το σημαντικό που είναι το αποτέλεσμα».

Ακόμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε: «Ήμουν κατά της έναρξης του πρωταθλήματος, παρά το ότι θα βρίσκαμε τον ΠΑΟΚ κουρασμένο. Πρέπει να σεβόμαστε τον κόσμο και δυστυχώς δεν τον σεβόμαστε. Κάποια στιγμή πρέπει βέβαια και ο κόσμος να αλλάξει νοοτροπία, δεν μπορεί ο καθένας να βρίζει».