Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Απόψε έρχεται ο Μπαμπατζάν στην Θράκη για το Μπαϊράμ

Είναι η δεύτερη φορά που μας επισκέπτεται τα τελευταία χρόνια, αυτή τη φορά ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ενώ την προηγούμενη ως υπουργός Εξωτερικών
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ; ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;



Το βράδυ ξεκινά η ανεπίσημη επίσκεψη του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Αλί Μπαμπατζάν, πρωην υπουργού Εξωτερικών και αναπληρωτή του πρωθυπουργού Ερντογάν.

Ο Μπαμπατζάν θα κάνει και πάλι ανεπίσημη επίσκεψη, αυτή τη φορά με αφορμή το Μπαϊράμ. Αναμένεται μετά το απόγευμα οδικώς να διασχίσει τους Κήπους και το βράδυ να συμμετάσχει σε ιφράρ στις Σάπες.

Θα διανυκτερεύσει μάλλον στην Κομοτηνή, αν και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί λόγω του ανεπίσημου της επίσκεψης. Την Τρίτη θα επισκεφθεί το Εσκί Τζαμί για να προσευχθηθεί, θα συναντήσει στελέχη της μειονότητας ενώ θα πάει και σε Ξάνθη και Εχίνο.

Φυσικά θα κάνει ένα πέρασμα από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, λογικά και από τους διάφορους τουρκικούς συλλόγους και τους ψευτομουφτήδες. Από Τετάρτη και μετά θα συνεχίσει την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Β. Ελλάδα

.