Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Οι πρώτες αντιδράσεις για τη φυγή Καμαράκη από την Κομοτηνή

Από το διαδίκτυο πληροφορήθηκαν οι περισσότεροι στην ομάδα της Θράκης την ανάληψη από μέρους του της τεχνικής ηγεσίας των Ικάρων Σερρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Από το διαδίκτυο πληροφορήθηκαν οι περισσότεροι αθλητές του ΓΑΣ Κομοτηνή τις εξελίξεις με τον Στάθη Καμαράκη και όπως είναι λογικό έμειναν έκπληκτοι από την απρόσμενη εξέλιξη. Ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, καθώς οι περισσότεροι είχαν δώσει ραντεβού για το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της Κομοτηνής για την πρώτη προπόνηση. Όπως είναι λογικό οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο τεχνικός της ομάδας αποτελεί παρελθόν και περιμένουν τις εξελίξεις, προκειμένου να πληροφορηθούν το τί μέλει γενέσθαι με τον νέο προπονητή της ομάδας.
Οι περισσότεροι από τους διοικούντες του ΓΑΣ Κομοτηνή, εξεπλάγησαν από την απρόσμενη εξέλιξη και την φυγή του Στάθη Καμαράκη, ωστόσο δεσμεύθηκαν πως θα κάνουν το παν , έτσι ώστε η ομάδα να αποκτήσει γρήγορα προπονητή και να ξεκινήσει τις προπονήσεις. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα, η πρώτη προπόνηση θα γίνει κανονικά το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της Κομοτηνής ενώ δεν αποκλείεται μέχρι τότε να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Καμαράκη.