Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη με 3-1 της Ξάνθης επί του ΟΦΗ στα Πηγάδια

Αυτή τη φορά τα τρία γκολ έφτασαν στην γηπεδούχο ομάδα, που πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα μετά από τρεις σερί ήττες

     ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη πέτυχαν τρία γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, όμως σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά της έφτασαν για να νικήσει με 3-1 τον ΟΦΗ. Ένας αμυντικός (51' Στάσιακ) και δύο μέσοι (41' Βασιλακάκης, 90' Σουάνης) σημείωσαν τα γκολ των νικητών, ενώ προσωρινά είχε μειώσει με πέναλτι ο Κάλαϊτζιτς (65') για τους Κρητικούς.

Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν εμφανώς επηρεασμένοι από την αγωνιστική αποχή, αφού είχαν να παίξουν από την πρεμιέρα, πριν από ένα μήνα. Η Ξάνθη κέρδισε τη μάχη του κέντρου και προσπάθησε να επιτεθεί, όμως οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν έξω από την περιοχή του Κάρολ τους αντιπάλους τους. Το γόδριο δεσμό έσπασαν οι γηπεδούχοι στο 41' με την κεφαλιά του Βασιλακάκη, μετά από σέντρα ακριβείας του Πόι.

Μετά το γκολ, ο ΟΦΗ άρχισε να δίνει χώρους και να πιέζει και έτσι η Ξάνθη βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 2-0. Ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, η άμυνα του ΟΦΗ "κοιμήθηκε" και ο Στάσιακ με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Αναστόπουλος προσπάθησε να αλλάξει το ρου του ματς, πέρασε στο παιχνίδι τους Χόρχε Λόπεθ και Βαγγέλη Μάντζιο, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι του Κάλαϊτζιτς στο 65', για ανατροπή του Σουμπίνιο από τον Εντιμάρ, αλλά μετά από μεγάλο λάθος του Πίτσου στο 90' ο Σουάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.


ΣΚΟΡΕΡ: 41' Βασιλακάκης, 51' Στάσιακ, 90' Σουάνης – 65' πεν. Κάλαϊτζιτς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντίκα, Εντιμάρ, Σταθάκης - Παπουλής, Ταυλαρίδης, Χ.Λόπεθ


SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Μπέρτος, Βάλλας (89' Σταθάκης), Στάσιακ, Ντίκα, Βασιλακάκης, Μάρα (59' Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72' Καζάκης)

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Πίτσος (73' Μπόντορ), Ταυλαρίδης, Βερόν (58' Χ.Λόπεθ), Τζ.Λόπεθ (73' Μπόντορ), Κάλαϊτζιτς, Παπουλής, Σουμπίνιο, Καμπάνταης (69' Μάντζιος)

.