Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης τιμά σήμερα συλλόγους για τις Γιορτές

Ένα θεσμικό 'ευχαριστώ' θα εισπράξουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης που στήριξαν και φέτος με τη συμμετοχή τους τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

                            ΔΙΑΒΑΣΤΕ
                ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ένα θεσμικό 'ευχαριστώ' από τη Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης και το Δήμο θα εισπράξουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι της πόλης που στήριξαν και φέτος με τη συμμετοχή τους τις Γιορτές Παλιάς Ξάνθης.

Όπως τόνισε, μιλώντας στην " Όμορφη Πόλη 89.9 ", ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ξάνθης κ. Ηρακλής Ζωγράφος, αυτό το 'ευχαριστώ' θα δοθεί προς τους συλλόγους με μια σεμνή τιμητική εκδήλωση, την Κυριακή το πρωί στις 11:00 στο Δημαρχείο της πόλης, όπου θα γίνει απονομή επαίνων για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου. Ο κ. Ζωγράφος επισήμανε ότι η υποστήριξη και η ενίσχυση του εθελοντισμού είναι μια από τις αρμοδιότητες των Δημοτικών Κοινοτήτων που σε ότι αφορά την Δημοτική Κοινότητα Ξάνθης, ακριβώς λόγω της παρουσίας του μέσα σε αυτήν σε ένα ευρύ φάσμα, από την κοινωνική εώς την πολιτιστική δράση, σκοπεύει να στηρίξει και να ενθαρρύνει.


Πηγή:  http://www.radio899.gr/