Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η απογοήτευση του Παντελίδη και η αγωνία για τον Μπαλού

Την Κυριακή θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του βραζιλιάνου στο φιλικό με την Βέροια, που απογοήτευσε τον τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Την Κυριακή (25/9) αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του Μπαλού που αποκόμισε από το φιλικό με τη Βέροια.


Ο 26χρονος αμυντικός χαφ του Πανθρακικού, αποχώρησε τραυματίας στο 38ο λεπτό στο φιλικό με τη Βέροια, λόγω ενός τραβήγματος στη γάμπα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, αύριο Κυριακή (25/9) αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Να σημειώσουμε, ότι ο Μπαλού την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στη γάμπα και όπως φάνηκε, μάλλον δεν ξεπέρασε 100% τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί στο φιλικό με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Απογοητευμένος τόσο από το αποτέλεσμα του φιλικού με τη Βέροια, όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο Onsports ο Σάββας Παντελίδης.


Ο έμπειρος τεχνικός των «πράσινων» της Θράκης υποστήριξε ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι από τα συνεχόμενα φιλικά παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Μπαλού.

«Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι καθόλου ευχαριστημένοι. Ούτε από το αποτέλεσμα, ούτε από την εμφάνιση. Είμαστε κουρασμένοι, βέβαια αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά είχαμε και το φιλικό την Τρίτη με την Ελπίδα Σαππών. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Ίσως να πρέπει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα ήμαστε έτοιμοι».

Για τον τραυματισμό του Μπαλού είπε: «Έχει υποστεί τράβηγμα στη γάμπα. Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι. Αύριο θα κάνει εξετάσεις και θα μάθουμε».


Πηγή:  http://www.onsports.gr/