Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αλ. Κοντός: "Εκλογές εδώ και τώρα, να φύγει αυτή η επικίνδυνη κυβέρνηση"

Επισκέψεις στον κάμπο και στα χωριά του νομού Ξάνθης έκανε το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής και πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ
ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ;


Επισκέψεις στον κάμπο και στα χωριά του Νομού, έκανε το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέκος Κοντός.

Επισκέφθηκε αγρότες και συνομίλησε μαζί τους, ενώ το βράδυ του Σαββάτου παραβρέθηκε με την σύζυγό του Σταυρούλα, σε παραδοσιακό γλέντι που έγινε στο σπίτι φίλου του και στελέχους της Ν.Δ, του Γιώργου Γκούρτσα στο Εράσμιο , ο γιος του οποίου πάει φαντάρος και σύμφωνα με έθιμο των Σαρακατσάνων, «γίνεται γλέντι για την προσφορά του στην Πατρίδα»...

Σε δηλώσεις του ο κύριος Κοντός επανέλαβε την απαίτηση της κοινωνίας «να φύγει αυτή η επικίνδυνη Κυβέρνηση, εκλογές εδώ και τώρα, για να σωθεί η χώρα από τον επικίνδυνο σημερινό Πρωθυπουργό»!!!

Για το θέμα της απόρριψης της παρέμβασης της ΕΑΣ Ξάνθης από το Συμβούλιο της Επικρατείας των έργων για το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ, ο κύριος Κοντός υπογράμμισε ότι, «η ουσία της υπόθεσης ακόμη δεν συζητήθηκε και δεν πήρε απόφαση το ΣτΕ, αφού η υπόθεση θα συζητηθεί στις 2 Νοεμβρίου και η απόφαση αναμένεται πολύ αργότερα....».

Εξέφρασε όμως την πεποίθησή του ότι το μεγάλο αυτό έργο δεν θα σταματήσει αλλά ξεπερνώντας κάθε σκόπελο θα υλοποιηθεί και θα αναπτύξει τον κάμπο της Ξάνθης».
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/