Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

To pregame του αγώνα Ξάνθης - ΟΦΗ

Μοναδικός στόχος η νίκη για την ομάδα της Θράκης, που έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 23 ετών
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Με μοναδικό στόχο την νίκη, αγωνίζεται η Skoda Ξάνθη την Κυριακή 25/09 στα Πηγάδια, εκεί που υποδέχεται τον ΟΦΗ (16:00 ΝΕΤ) στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετράει τρείς ήττες έως τώρα στο πρωτάθλημα, σε ισάριθμα παιχνίδια, αφού πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στις έδρες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, αλλά έμεινε χωρίς αποτέλεσμα, ενώ και στο τελευταίο παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ, ο έντονος αέρας στα Πηγάδια έκανε το δικό του παιχνίδι και έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η Skoda Ξάνθη δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Φλίσκα για άλλη μια φορά αφού παραμένει τραυματίας, αλλά επιστρέφει ο Εντιμάρ που ήταν τιμωρημένος. Με Μαρκόφσκι στην κορυφή φαίνεται να σκέφτεται ο Ουζουνίδης την ομάδα του για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ενώ για τους Κρητικούς αμφίβολος είναι ο Μάντζιος και ο Σουμπίνιο.
Η 20μελής αποστολής της Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Βιβιανί, Μπέρτος, Κομεσίδης, Βάλλας, Εντιμάρ, Πόι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μαρκόφσκι, Σταθάκης, Στάσιακ, Ντίκα, Μάρα, Σουάνης, Καζάκης, Γκαγκολάρι, Μάνταλος, Βλαχοδήμος και Μπαξεβανίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Κάρολ, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Βερόν, Ρόβας, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Σουμπίνιο, Παπουλής, Ζορμπάς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Καμπάνταης, Μάντζιος και Σίσιτς.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Αρετόπουλος (Τρικάλων), με βοηθούς τους κ. Γρεβένης (Χαλκιδικής) και κα. Κουρομπυλιά (Καρδίτσας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Αμπάρκιολης (Μακεδονίας).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/