Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα επιτυχία στο τελωνείο Καστανέων

Παραλίγο να δούμε και καταδίωξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα όταν Βούλγαρος οδηγός προσπάθησε να αποφύγει τον τελωνειακό έλεγχο

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Στοπ σε φορτίο με λαθραία τσιγάρα έβαλαν τελωνειακοί το Σάββατο το απόγευμα στις Καστανιές Έβρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν Βούλγαρος προσπάθησε να εισέλθει με το αυτοκίνητό του από την Τουρκία στην Ελλάδα. Οι τελωνειακοί θεώρησαν ύποπτο το όχημα και ζήτησαν από τον οδηγό να κάνει στην άκρη προκειμένου να το ελέγξουν. Αμέσως ο Βούλγαρος προσπάθησε να ελιγμούς να επιστρέψει στην Τουρκία, όμως τελωνειακοί και αστυνομικοί εγκλώβισαν το όχημα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαφύγει.

Εκπαιδευμένος σκύλος έψαξε το αυτοκίνητο για ναρκωτικά κι αφού δεν βρήκε ίχνη, οι τελωνειακοί ερεύνησαν ένα ένα τα τμήματα του οχήματος. Τελικά ύστερα από λίγη ώρα εντόπισαν μέσα στους αεραγωγούς 37 κούτες τσιγάρων.

Τελικά ο Βούλγαρος αφέθηκε ελεύθερος αφού προηγουμένως έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς πλήρωσε δασμούς και ατέλειες εκατοντάδων €.

Και ήξερε και δεν πρόσεξε, όπως αποδείχτηκε. . .

Οι δεσμεύσεις όμως λαθραίων τσιγάρων δεν σταμάτησαν στις Καστανιές. . .

Και στους Κήπους τελωνειακοί εντόπισαν το Σάββατο το απόγευμα δεκάδες κούτες τσιγάρων, οι οποίες ήταν κρυμμένες σε διάφορα σημεία αυτοκινήτου, του οποίου ο οδηγός προσπάθησε να περάσει λαθραία στην Ελλάδα.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/