Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γεροντόπουλος ζητά στήριξη του περιφερειακού Τύπου από την Πολιτεία

Ο Αν. Εκπρόσωπος και υπεύθυνος των Περιφερειακών ΜΜΕ  της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε το προεδρείο του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και υπεύθυνος των Περιφερειακών ΜΜΕ κ. Άκης Γεροντόπουλος συναντήθηκε, στα γραφεία του κόμματος, με το προεδρείο του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ).


Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, σήμερα, ο Περιφερειακός Τύπος και οι επιπτώσεις από την οικονομική κρίση που οδηγεί σε κλείσιμο παραδοσιακών, ιστορικών εφημερίδων.

Ο κ. Άκης Γεροντόπουλος μετέφερε το ενδιαφέρον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για τον Περιφερειακό Τύπο και τόνισε ότι η Πολιτεία οφείλει να τον στηρίζει στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία, διότι έτσι μόνο διασφαλίζεται η πολυφωνία.

Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος της ΝΔ κατέληξε ότι είναι απαραίτητο ένα καινούργιο θεσμικό πλαίσιο, που θα λαμβάνει υπόψιν τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις ελληνικές ανάγκες και τις νέες τάσεις στην παγκόσμια ενημέρωση.

.