Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Στα έργα του κάθετου άξονα της Κομοτηνής ο Γιάννης Μαγκριώτης

Τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων συνόδεψε το πρωί ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης κατά επίσκεψη στα εκτελούμενα έργα, καθώς προχωρούν κάθετος άξονας και κόμβοι Εγνατίας προς ΒΙΠΕ και Μαρώνεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Τον υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη, συνόδεψε το πρωί της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2011 ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Άρης Γιαννακίδης, όπου επισκέφθηκαν εκτελούμενα έργα στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Κομοτηνής – Νυμφαίας – Μακάζα.


Μετά το πέρας της επίσκεψης ο υπουργός ευχαρίστησε το προσωπικό της Εγνατίας Οδού για την προσφορά του, ενώ παράλληλα τόνισε ότι μέχρι τέλος του έτους θα έχει τελειώσει το βόρειο τμήμα του κάθετου άξονα. Όσον αφορά το νότιο άξονα, όπως ανέφερε ο κ. Μαγκριώτης, αυτό «θα υλοποιηθεί σε ένα έτος από την ημερομηνία της προκήρυξης του».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ σε δηλώσεις του, ανακοίνωσε τις εντάξεις δύο νέων έργων, τα οποία θα δώσουν άλλη πνοή στην Ροδόπη. Όπως επεσήμανε ο κ. Γιαννακίδης «άμεσα μέχρι τέλος του έτους, θα υποβληθεί ο φάκελος, σε πρόσκληση που έχει ενεργοποιηθεί από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, η κατασκευή του κόμβου της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής. Ένα διαχρονικό αίτημα της κοινωνίας και του Επιμελητηριακού κόσμου της Ροδόπης. Στόχος μας επίσης είναι, στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, επιτέλους να προχωρήσουμε στην ένταξη ενός άλλου μεγάλου έργου. Είναι ο κόμβος στην περιοχή της Διώνης, σύνδεση δηλαδή της Εγνατίας Οδού με την Μαρώνεια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοδεία συμμετείχε και ο πρόεδρος της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ» Αναστάσιος Μουρατίδης και στελέχη της εταιρείας.

.