Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Οι επισκέψεις του Γ. Πεταλωτή αύριο στην Κομοτηνή

Θα παραστεί στις καθιερωμένες επίσημες τελετές έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;
ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;


Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Ροδόπης, Γιώργος Πεταλωτής, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, θα παραστεί στις καθιερωμένες επίσημες τελετές έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, όπως προβλέπεται για εφέτος, δηλαδή στους αγιασμούς στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και στο 4ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.


Στη συνέχεια, ο Γιώργος Πεταλωτής θα επισκεφθεί το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής μαζί με κλιμάκιο της αρμόδιας εταιρείας «ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ», με σκοπό την επίσπευση της αποκατάστασης του κτιρίου.

Ακολούθως ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα μεταβεί στο ΙΕΚ Κομοτηνής όπου και θα ενημερωθεί διεξοδικά για μια σειρά πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται και ζητημάτων που εκκρεμούν στο Ινστιτούτο.

Τέλος, το απόγευμα στις 19:30, ο κ. Πεταλωτής θα προεδρεύσει σε σύσκεψη που έχει συγκαλέσει με τους αρμόδιους φορείς στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (τ. Νομαρχία) με αντικείμενο την καλή προετοιμασία της υλοποίησης των Προγραμμάτων Κοινωνικής Εργασίας.

.