Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η ΝΟΔΕ Ροδόπης!!! Το μαγαζί είναι κλειστό…

Σε φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και κακοδαιμονίας έχει περιέλθει για τα καλά η νομαρχιακή οργάνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Σε φαύλο κύκλο εσωστρέφειας και κακοδαιμονίας έχει περιέλθει για τα καλά η ΝΟΔΕ Ροδόπης της ΝΔ. Και ενώ το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζεται ενισχυμένο στις δημοσκοπήσεις και να προηγείται του ΠΑΣΟΚ η κατάσταση στην τοπική οργάνωση της Κομοτηνής είναι ακριβώς αντίθετη.


Μετά τους διαπληκτισμούς, τις μηνύσεις και τις καταγγελίες από μέλη του Αγροτικού Τμήματος που ταλαιπώρησαν την ΝΟΔΕ όλο το καλοκαίρι, κατά του διευθυντή του γραφείου του Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι πλέον εμφανής η αδιαφορία και η απροθυμία που δείχνουν τα μέλη της ΝΟΔΕ ακόμη και να συνεδριάσουν.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, η πρώτη μετά το καλοκαίρι και ενόψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ. Τι συζητήθηκε; Τίποτα, καθώς η προσέλευση των μελών δεν ξεπερνούσε τα δάχτυλα του ενός χεριού και η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Στελέχη της ΝΔ που δεν καλούνται στις συνεδριάσεις, σχολίαζαν υποτιμητικά την κατάσταση, κάνοντας λόγω για διάλυση της ΝΟΔΕ. Ακούστηκε όμως και ότι η αποτυχία της συνεδρίασης του οργάνου ήταν προσχεδιασμένη, καθώς την συγκεκριμένη συνεδρίαση προκάλεσε ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Μουρτίδης που είναι δυσαρεστημένος με τον Κώστα Ναλμπάντη και κομμένος από το γραφείο του Στυλιανίδη.

Ο Μουρτίδης δεν έκρυψε τις φιλοδοξίες του να αναλάβει πρόεδρος της ΝΟΔΕ. Ο Μουρτίδης το τελευταίο διάστημα εκτελεί χρέη Προεδρεύοντος επειδή ο Κώστας Ναλμπάντης απουσιάζει για κάποιο διάστημα για λόγους υγείας. Οι κακιές γλώσσες υποστηρίζουν ότι δόθηκε γραμμή στα μέλη για να μην πάνε στην συνεδρίαση.

Με αυτό τον τρόπο πήρε το μήνυμα ο Γιάννης Μουρτίδης ότι δεν έχει έρεισμα στα μέλη, πρέπει να σταματήσει να έχει βλέψεις για παραπάνω και ότι ο Ναλμπάντης παρόλες τις αντιδράσεις, παραμένει ο κυρίαρχος του εσωκομματικού παιχνιδιού με την στήριξη του Χαλβατζή και του Στυλιανίδη.

«Είναι καλό στέλεχος και αγωνιστής ο Μουρτίδης», σχολίαζε παλαιό στέλεχος της ΝΟΔΕ, «αλλά δεν κατάλαβε ότι πρώτα πρέπει να φιλήσει το χέρι του Πάπα και μετά να έχει φιλοδοξίες».
 
 
Πηγή:  http://piazzadelpopolo.blogspot.com/