Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Πονοκέφαλος» για Ουζουνίδη

Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης οι Βασιλακάκης και Στάσιακ δεν κατάφεραν να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα

ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΡΗ;


Ούτε στην προπόνηση της Πέμπτης (29/9) οι Βασιλακάκης και Στάσιακ δεν κατάφεραν να βγάλουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και οι ελπίδες του Μαρίνου Ουζουνίδη για συμμετοχή τους στο παιχνίδι με τον Άρη μειώθηκαν αισθητά.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις στο στρατόπεδο της Skoda Ξάνθης για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όπως όλα δείχνουν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες πέντε ποδοσφαιριστών του.

Ο λόγος για τους Ντάνι, Φλίσκα, Βάλλα, Βασιλακάκη και Στάσιακ. Οι πρώτοι δύο δεν κατάφεραν ούτε στη χθεσινή (29/9) προπόνηση να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ ο Βάλλας θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους σε περίπου ένα μήνα.

Όσον αφορά τους Βασιλακάκη και Στάσιακ, οι δύο ποδοσφαιριστές δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον Έλληνα τεχνικό να «πονοκεφαλιάζει» για τον καταρτισμό της εντεκάδας ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Τέλος, τα γενέθλιά του είχε Πέμπτη (29/9) ο Μπογκντάν Μάρα, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές και τα πειράγματα των ανθρώπων της ξανθιώτικης ομάδας.

Η επόμενη προπόνηση για τους Ακρίτες, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής (30/9).

.