Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεργασία έκπληξη της Ζωής Τηγανούρια με την In-Grid

Η Σαμοθρακίτισσα βιρτουόζος του ακορντεόν σε νέες κυκλοφορίες γυρισε βιντεοκλίπ με την παγκοσμίου φήμης ιταλίδα ποπ σταρ για την μεγάλη επιτυχία του “Avec Toi”

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η ξεχωριστή performer Ζωή Τηγανούρια που μονοπώλησε τα καλοκαιρινά μας ακούσματα με τις επιτυχίες της τελευταίας της δισκογραφικής δουλειάς, συνεχίζει τις εκπλήξεις με ένα ανατρεπτικό video clip για το τραγούδι “Avec Toi”, σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση, με τη συμμετοχή της παγκοσμίου φήμης Ιταλίδας ποπ σταρ In-Grid. Για ακόμη μια φορά η In-Grid, την οποία έχει αγαπήσει το ελληνικό κοινό, θα βρεθεί στην Ελλάδα, αυτή τη φορά στο πλευρό της Ζωής Τηγανούρια, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του video clip “Avec Toi”, που έλαβαν χώρα στο Grand Resort Lagonissi 26-28 Σεπτεμβρίου. Σκοπός του Video Clip είναι να συνοδεύσει την επιτυχία του “Avec Toi” παγκοσμίως, καθώς ήδη το τραγούδι φιγουράρει στις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές του καλοκαιριού.

Το “Avec Toi” βρίσκεται στο προσωπικό δίσκο της Ζωής στο “Zoe’s Code” και αποτελεί μια από τις δύο επιτυχίες στις οποίες η Ελληνίδα μουσικοσυνθέτης είχε την χαρά να συνεργαστεί με την διεθνούς αναγνώρισης performer In-Grid (Tu Es Foutu,in Tango, Viva le swing e.t.c) Το video clip, το οποίο σκηνοθετεί ο Μίλτος Πιλαλητός με διευθύντρια παραγωγής την Ηλέκτρα Αποστολάκη, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των χορηγών Grand Resort Lagonissi και Portioli.gr. H μετάδοση του θα αποτελέσει σίγουρα έκπληξη για τους φίλους των δύο καλλιτεχνών εντός και εκτός συνόρων!


Ζωή Τηγανούρια
Γεννήθηκε και μεγάλωσε Σαμοθράκη. Βιρτουόζος του ακορντεόν, αλλά και συνθέτης έχει συνεργαστεί, ως συνθέτης και μουσικός, με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως: Δ. Γαλάνη, Γ. Νταλάρα, Β. Παπακωνσταντίνου, Χ. Αλεξίου, Μαρινέλλα, Γλυκερία, Ε. Αρβανιτάκη, Μ. Χατζηγιάννη, Μ. Φραγκούλη, Ν. Παπάζογλου, Α. Ρέμο, Μ. Λιδάκη, Τ. Τσανακλίδου, Ο. Περίδη, Π. Θαλασσινό, κ.ά. Το ταλέντο της έχει ταξιδέψει πέρα από τα ελληνικά σύνορα μετρώντας πέντε προσωπικά album και συνεργασίες με διεθνή ονόματα όπως James Brown, Goran Bregovic, Chico Freeman, Zulfu Livaneli, Aldy Meola.

In Grid
H Ιταλίδα performer, ξεκίνησε την καριέρα της το 2002 με την ηχογράφηση του τραγουδιού “Tu es Foutu” το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα μετρά δεκάδες χρυσά και πλατινένια album, καθώς και αμέτρητες εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο.

.