Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση δημάρχου Κομοτηνής με την Παμποντιακή Ομοσπονδία

Όλα όσα συζητήθηκαν ενόψει του 7ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 1 Οκτωβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Το 7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών που πραγματοποιείται το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Πανεπιστημιούπολής, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχαν προχθές ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων που το διοργανώνει.

Από την πλευρά της ΠΟΕ, ο Πρόεδρός της καθηγητής κ. Γιώργος Παρχαρίδης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Κομοτηνής για την υλικοτεχνική υποστήριξη που πρόσφερε για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά πολιτιστικά γεγονότα που συμβαίνουν κάθε χρόνιο στη χώρα, καθώς συμμετέχουν το σύνολο σχεδόν των 400 σωματείων που αποτελούν τη δύναμη της ΠΟΕ, με πάνω από 1500 χορευτές που θα εμφανιστούν ταυτόχρονα.

Ο δήμαρχος Κομοτηνής από την πλευρά του, δήλωσε πως αποτελεί τιμή για την Κομοτηνή, η επιλογή της για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ, καθώς το επόμενο τριήμερο θα επισκεφθούν την πόλη εκατοντάδες πολίτες που θα πρέπει να γίνουν οι πρεσβευτές της καλής εικόνας και της φιλοξενίας της πόλης.

Ο κ. Πετρίδης συνεχάρη επίσης την Ομοσπονδία για το σημαντικό έργο που γίνεται από τα σωματεία της.

Στη συνάντηση παρών ήταν ακόμη ο Γ.Γ. της ΠΟΕ κ. Γιώργος Γεωργιάδης και η Πρόεδρος του ΣΠΟΣ ΑΜΘ της ΠΟΕ κ. Χρύσα Μαυρίδου η οποία και σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της οργανωτικής προσπάθειας.

.