Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ποιος βουλευτής έπεσε στο μπάνιο και πως τον βοήθησε συνάδελφός του από την Θράκη;

Τσακίστηκε ο ένας, αφού έπαθε κάταγμα στο ισχίο, αλλά είχε μια ξεχωριστή χείρα βοηθείας στο Κοινοβούλιο, όπου επιτέλους επανεμφανίστηκε

ΜΑΘΕΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Επεσε στο μπάνιο βουλευτής
… και όχι μόνο έπεσε, αλλά τσακίστηκε στ’ αλήθεια ο άνθρωπος. Έχουν περάσει κοντά δύο μήνες και ο βουλευτής δεν λέει ακόμα να συνέλθει από τη μεγάλη περιπέτειά του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπουτσή (ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καβάλας), ο οποίος πήγε να μπει στο μπάνιο του σπιτιού του και βγήκε με κάταγμα στο ισχίο. Μόλις άνοιξε το νερό, ο κύριος Παπουτσής διαπίστωσε ότι, όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος, καθώς γλίστρησε στην μπανιέρα και πέφτοντας χτύπησε άσχημα στην λεκάνη του.

Τις τελευταίες μέρες ήρθε με πατερίτσες στη Βουλή, αφού δεν άντεξε άλλο στον κατ’ οίκον περιορισμό στον οποίο τον είχαν υποχρεώσει οι γιατροί του.

«Καλημέρα, κύριε Παπουτσή, και περαστικά. Τι πάθατε;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι κι εκείνος αμέσως διηγήθηκε το ατυχές περιστατικό.

Στο πρόσωπό του είναι ακόμα ζωγραφισμένα τα σημάδια του πόνου, ενώ το ανέβασμα στα σκαλοπάτια του Κοινοβουλίου γίνεται με τη βοήθεια και των συναδέλφων του.

Ο «Έλληνας ασθενής» στηρίχτηκε το πρωί στις πλάτες της βουλευτίνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Όλγας Ρεντάρη, η οποία τον συνόδευσε μέχρι τα ενδότερα της Βουλής.

Οι γιατροί συνέστησαν για δύο μήνες πλήρη ακινησία στον τραυματία τους, αλλά ο κύριος βουλευτής αποδείχθηκε ανυπάκουος ασθενής.

Η στήλη μας εύχεται περαστικά στον Δημήτρη Παπουτσή.

 
Πηγή:  http://www.zougla.gr/