Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Τέσσερα «ερωτηματικά» στην Ξάνθη

Τέσσερις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην Skoda Ξάνθη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;


Τέσσερις λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» έχει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην Skoda Ξάνθη, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (2/10) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Έλληνας τεχνικός ηγέτης της ομάδας της Θράκης, είδε την Παρασκευή (30/9) τους Θοδωρή Βασιλακάκη, Μιχάλ Στάσιακ, Κώστα Φλίσκα και Ρικάρντο Ντάνι, να μην μετέχουν, για μία ακόμα φορά, στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να προπονηθούν το Σάββατο και από την πορεία τους θα αποφασιστεί από την τεχνική ηγεσία αν θα είναι στην αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Παρασκευής, το πρόγραμμα του Μαρίνου Ουζουνίδη αφιερώθηκε σε ασκήσεις συναρμογής, όπου ο Έλληνας τεχνικός δοκίμασε πολλά πρόσωπα και σχήματα.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό από την τεχνική ηγεσία, οι Μιχάλης Ζαρόπουλος και Δημήτρης Γούτας θα ενισχύσουν την ομάδα των Νέων στον αγώνα του Σαββάτου (1/10) με τον Άρη για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

.