Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Σφοδρή αντίδραση της Skoda Ξάνθη σε επικείμενη πρόσληψη

Η ομάδα της Θράκης αντιδρά στο ενδεχόμενο να αναλάβει νέος διευθυντής της Σούπερ Λίγκας ο Ανδρέας Μπέκιος

     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ



Κάθετα αντίθετη στη (φημολογούμενη) πρόσληψη του Ανδρέα Μπέκιου στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Σούπερ Λίγκας είναι η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη. Με ανακοίνωση στο γνώριμο δηκτικό ύφος εκφράζει ανοιχτά τις ενστάσεις της και παραθέτει το επιχείρημα ότι πρόκειται για νυν υπάλληλο της Forthnet, με την οποία η Σούπερ Λίγκα έχει εν ισχύ υπογεγραμμένες συμβάσεις.

Η θέση του εκτελεστικού διευθυντή έμεινε “ορφανή”, με την αποχώρηση του Πατρίκ Κομνηνού που πήρε πόστο στην UEFA. Ο Ανδρέας Μπέκιος έχει διατελέσει στο παρελθόν εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ (με πρόεδρο τον Ντέμη Νικολαΐδη) και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (με πρόεδρος τον Νικόλα Πατέρα). Στη NOVA προσλήφθηκε το καλοκαίρι του 2010, ως υπεύθυνος των καναλιών και εσχάτως υπεύθυνος Επικοινωνίας.

 
Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

“Επειδή μέσα σε όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στο Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, πιθανόν κάποιοι να θέλουν να τα διανθίσουν και με άλλα “εξίσου συμπαθητικά”, που αφορούν αυτή τη φορά τα τεκταινόμενα στο συνεταιρισμό που λέγεται ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, αναρωτώμεθα απλώς τα εξής:

Είναι δυνατόν να συζητείται για τη θέση του Γενικού ή Εκτελεστικού Διευθυντή, δηλαδή για τη θέση του Κου ΠΑΤΡΙΚ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, άτομο που μέχρι σήμερα ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η FORTHNET;;;;;;;; ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;;;;;;;

Θέλουμε να πιστεύουμε και εμείς αλλά και αυτοί που μας παρακολουθούν και δεν είναι λίγοι, ότι σε ένα συνεταιρισμό ούτε καουμπόηδες δεν κάνουν τέτοια. Εκτός αν αυτοί που θέλουν να τα κάνουν είναι Ινδιάνοι. Τότε αλλάζει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτά, γιατί μπορεί κάποιος ή κάποιοι Ινδιάνοι να σκεφτούν ότι είναι σωστό να προσλάβουν στο Συνεταιρισμό έναν μέχρι σήμερα υπάλληλο της FORTHNET (της εταιρίας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα), προκειμένου αυτός ο ακόμη και μέχρι σήμερα υπάλληλος της FORTHNET, να προασπίσει τα συμφέροντα του Συνεταιρισμού της ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ, έναντι της FORTHNET ".
 
.