Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Αποκάλυψη: κορυφαίος Θρακιώτης αθλητής επιστρέφει στα γήπεδα στα 42 του!

Φορά ξανά τις αθλητικές
φόρμες και τα παπούτσια
που είχε κρεμάσει,
επιστρέφοντας δυναμικά
και πάλι στην ενεργό δράση

                        ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;;;


Στην αρχή ακούστηκε ως φήμη. Ωστόσο η φήμη λίγο μετά έγινε πραγματικότητα και πλέον ο Αντώνης Τσακιρόπουλος επιστρέφει στην ενεργό δράση και τα γήπεδα του βόλεϊ.

Ο 42χρονος κεντρικός μπορεί να σταμάτησε από την ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο, ωστόσο η καλή του κατάσταση, αλλά και η στενή φιλία που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον συμπατριώτη του και προπονητή του Μοσχάτου Ανέστη Μαλτίδη, τον οδήγησαν ξανά στα γήπεδα.

Μια επιστροφή όχι για πρωταθλητισμό, αλλά για αθλητισμό καθώς ο 1.5 χρόνος που καθόταν ο «Τσάκι» δεν πέρναγε εύκολα σε μια καρέκλα τόσο στην υπηρεσία που βρίσκεται όσο και στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί .

Ο Τσακιρόπουλος έβγαλε δελτίο ως αθλητής της ομάδας του Μοσχάτου και είναι έτοιμος να την βοηθήσει στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής και τον Β Όμιλο όπου συμμετέχει.

Μιλώντας για την απόφασή του να ξαναφορέσει τα σορτσάκια και να κατέβει στο γήπεδο ο Εβρίτης κεντρικός υπογράμμισε «Η ζωή που κάνω το τελευταίο 1,5 χρόνο δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που έκανα όταν έπαιζα βόλεϊ. Και στην υπηρεσία (ΕΥΔΑΠ) και στο πρακτορείο (ΠΡΟ-ΠΟ) κάθομαι σε μια καρέκλα και νιώθω άβολα. Το Μοσχάτο είναι μια ευκαιρία να ξαναμπώ σε γνώριμους ρυθμούς και να αθληθώ και έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω. Η παρουσία του Ανέστη Μαλτίδη που ήμαστε φίλοι εδώ και χρόνια και η παρότρυνση του με έπεισε να κάνω αυτό που έκανα τόσα χρόνια. Όχι σε επίπεδο πρωταθλητισμού πλέον, αλλά απλά για να αθλούμαι και να.«ξεσκουριάσω». Θέλω να κάνω προπονήσεις και να βοηθήσω το Μοσχάτο να πάει όσο καλύτερα μπορεί.

 
Πηγή:  http://www.thrakinea.gr/