Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ξεκίνησε προεκλογική εκστρατεία ο Αλέκος Κοντός!

Με περιοδείες στα χωριά και συγκεντρώσεις φίλων έκανε ανεπίσημη έναρξη της προεκλογική του καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη το περασμένο Σαββατοκύριακο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Ανεπίσημο ξεκίνημα ουσιαστικά της προεκλογικής καμπάνιας της Νέας Δημοκρατίας στη Ξάνθη, έκανε το Σαββατοκύριακο ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη συνάντηση του Κοντού με οπαδούς και στελέχη του έγινε στο γραφείο του και η δεύτερη το μεσημέρι του Σαββάτου σε καφενείο ορεινής περιοχής όπου είδε περίπου 40-50 στελέχη και φίλους του, καλώντας τους να στηρίξουν την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Κοντός αναφέρθηκε στα μεγάλα θέματα της ανεργίας και υποανάπτυξης στη περιοχή, τάχτηκε και πάλι υπέρ της καπνοκαλλιέργειας τύπου Βιρτζίνια αλλά και υπέρ της επιδότησης 12% στις επιχειρήσεις της Θράκης, κατηγορώντας αυτούς που εμφανίζουν ως επαίτες τον επιχειρηματικό κόσμο. Ο Αλέκος Κοντός ζήτησε γενναίες αποφάσεις για τον επιχειρηματικό και αγροτικό κόσμο της Θράκης και κατέληξε με πρόσκληση στους πολίτες για έναν ανένδοτο που θα διώξει το καταστροφικό ΠΑΣΟΚ και τον επικίνδυνο Γ. Παπανδρέου από την Εξουσία και θα δώσει δημοκρατία αλλά ελπίδα στο μέλλον της πατρίδας μας.

«Εκλογές εδώ και τώρα», είπε στους φίλους και τα στελέχη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του ο Αλέκος Κοντός ενώ ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την τελική νίκη, καλώντας τους σπίτι-σπίτι να εμψυχώσουν τους πολίτες και να αγωνιστούν για την αυτοδυναμία της παράταξης στις επόμενες εκλογές.

Στην ουσία ο βουλευτής Ξάνθης έχει ήδη προχωρήσει σε ένα πρώτο ξεκίνημα με περιοδείες στα χωριά (τις οποίες ποτέ δεν σταμάτησε άλλωστε....) και συγκεντρώσεις φίλων και στελεχών που ήταν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση στο πλευρό του.

Πληροφορίες λένε ότι «ο Αλέξανδρος Κοντός θα συνεχίσει αυτές τις μικρές συγκεντρώσεις φίλων και οπαδών με στόχο την ανασυγκρότηση του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των φίλων του», ενώ μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα κάνει συνάντηση και με τους επιχειρηματίες προκειμένου να μεταφέρει στην Κυβέρνηση Παπαδήμου το αίτημα για την αποπληρωμή των υποχρεώσεων του Κράτους στους επιχειρηματίες από την επιδότηση του 12% αλλά και μέτρα υπέρ της ανάπτυξης στη περιοχή που κοντέψει να αποψιλωθεί τελείως από τους νέους της και η ανεργία ουδέποτε είχε φτάσει σε τέτοιο υψηλό επίπεδο.
 
 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/