Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

«Συμφωνήσαμε με Παπανδρέου και Σαμαρά για την λαθρομετανάστευση» αποκάλυψε ο Καρατζαφέρης

Εμμένει στις τρεις προϋποθέσεις που έθεσε για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ
ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ;

Την προσήλωσή του στις προϋποθέσεις που είχε θέσει έξω από το Προεδρικό Μέγαρο αναφορικά με την συμμετοχή του ΛΑΟΣ στο νέο κυβερνητικό σχήμα υπενθύμισε ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης, στην απογευματινή σύσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη του κόμματος.

Στη σύσκεψη, εκτός από τον υπουργό Υποδομών Μάκη Βορίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας Γιώργο Γεωργίου και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, μετείχαν και οι δυο ευρωβουλευτές του κόμματος Νίκη Τζαβέλα και Νίκος Σαλαβράκος.

Ο κ. Καρατζαφέρης, επανέλαβε την αντίθεσή του στην περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων, στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και «στο πλιάτσικο στη δημόσια περιουσία», ενώ αποκάλυψε ότι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών η αντιμετώπιση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης.

Προτεραιότητα των κυβερνητικών στελεχών του κόμματος, πρόσθεσε, θα πρέπει να είναι να βρίσκονται κοντά στον πολίτη «που δοκιμάζεται από τα υπάρχοντα μέτρα», αλλά και να δείξουν «παρρησία και όχι υπεροψία που θα δημιουργούσε κακές εντυπώσεις στον ήδη δοκιμαζόμενο λαό»...

.