Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Θρακιώτικα προϊόντα παρουσιάστηκαν στη Ζυρίχη

Τρεις Θρακιώτικες επιχειρήσεις ενώθηκαν και τόλμησαν να κάνουν κοινή παρουσίαση των προϊόντων τους σε πολυτελές ξενοδοχείο της ελβετικής μεγαλούπολης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΕΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ



Κάποιοι Θρακιώτες επιχειρηματίες στρέφονται έμπρακτα στην εξωστρέφεια και δεν μένουν απλά σε εξαγγελίες. Στα πλαίσια αυτά πριν από λίγες μέρες τρεις Θρακιώτικες επιχειρήσεις τόλμησαν και οργάνωσαν μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση προϊόντων του τόπου μας στο κοινό της Ζυρίχης !

Η εκδήλωση που είχε τίτλο «Greek Event – Wines of Thrace» οργανώθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο Χίλτον με πρωτοβουλία του Εβρίτη Γιάννη Τασίογλου και προσέλκυσε το ενδιαφέρον επιχειρηματιών, δημοσιογράφων, γευσιγνωστών αλλά και Θρακιωτών της διασποράς.

Παρουσιάστηκαν σε αυτήν κρασιά από το «Κτήμα Βουρβουκέλη» της Ξάνθης και από τους «Κίκονες» της Κομοτηνής, που πλαισιώθηκαν από παραδοσιακές Θρακιώτικες γαστρονομικές προτάσεις με βιολογικά κρέατα, αλλαντικά και τυροκομικά των «Αδερφών Κοκκινομάτη» από την Πυλαία Φερών.

Ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια προβολής των εξαιρετικών Θρακιώτικων κρασιών και τροφίμων να φέρει καλά αποτελέσματα και να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που δίνουν αφενός την ευκαιρία για επαφή με τους Θρακιώτες της διασποράς που αποτελούν αναξιοποίητο σημαντικό δυναμικό και αφετέρου την διέξοδο σε δυναμικές επιχειρήσεις που ταλαιπωρούνται από τις συνέπειες της εσωτερικής μας ύφεσης. Θερμά συγχαρητήρια στους εμπνευστές, τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες !

 
Πηγή:  http://www.thrakinews.gr/