Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πασίγνωστος Θρακιώτης ηθοποιός δηλώνει: «Δεν έχω χρήματα να πληρώσω τους φόρους»

Αγωνία και απογοήτευση εκφράζουν οι καλλιτέχνες για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ


Αγωνία και απογοήτευση εκφράζουν οι καλλιτέχνες για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας! Μιλώντας στην κάμερα του Star, πολλοί από αυτούς παραδέχθηκαν πως τους έχει επηρεάσει η κρίση, ενώ γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τους φόρους.

Η εξομολόγηση - σοκ ανήκει στον Γρηγόρη Βαλτινό: «δεν έχω λεφτά να πληρώσω τους φόρους. Και πήγα στην εφορία και τους το είπα... Πιστεύω ότι τα μέτρα είναι άδικα και πάνε να βγάλουν από την μύγα ξύγκι».

«Δεν βλέπω καμία πολιτική εξέλιξη. Βλέπω μία πλήρη κατάπτωση αυτού που λέγεται πολιτική, γιατί είναι στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να λένε ότι ασκούν πολιτική», είπε η Δήμητρα Γαλάνη.

Πτοημένη και βαθιά απογοητευμένη δήλωσε η Κάτια Δανδουλάκη, ενώ η Έλενα Κρίτα τόνισε πως ο κόσμος έχει συναισθανθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, όχι όμως και οι πολιτικοί.

«Τα προηγούμενα χρόνια της υποτιθέμενης ευμάρειας ζήσαμε στην υπερβολή. Τώρα ζούμε πάλι στην υπερβολή αλλά ανάποδα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα ισορροπήσουμε», επισήμανε ο Γιάννης Μπέζος.

Ούτε καν ανοίγει την τηλεόραση ο Ντίνος Καρύδης, ενώ ο Στέλιος Καλαθάς τόνισε πως πρέπει όλοι να στραφούμε στο ουσιαστικό.

 
Πηγή:  http://www.star.gr/life_style/116255/