Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο Ιλχάν Αχμέτ αδειάζει αδειάζει τον Τσετίν Μαντατζη και τον κατηγορεί για... θέατρο

"Τόσο αυτός όσο και ο Χατζηοσμάν πρώτα παίρνουν την άδεια του ΠΑΣΟΚ και μετά κάνουν τις δηλώσεις τους ή καταψηφίζουν στη Βουλή! Δεν έχουν προσφέρει τίποτα στη μειονότητα, κάνουν ότι τους πει ο Παπανδρέου!"
ΔΗΛΩΣH ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ



*Χατζηοσμάν και Τσετίν στο Νομό Ροδόπης έχουν αποδοθεί σε πόλεμο λάσπης κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ σύμφωνα με τον κύριο Ιλχάν, γιατί τρέμουν και φοβούνται ότι η μειονότητα δεν ξεγελιέται πλέον από το ΠΑΣΟΚ που καταρρέει!

Αποκλειστική δήλωση του Αχμέτ Ιλχάν στον «Μ». Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. και τώρα πρωτοκλασάτο στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, συνόδεψε την Πρόεδρο του κόμματος σε όλες τις επισκέψεις της στη Ξάνθη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την ενέργεια του μειονοτικού βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Μάντατζη Τσετίν να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, τον «ξεδόντιασε» στη κυριολεξία, δηλώνοντας με νόημα στον Κυριάκο Κεσίσογλου που έκανε και τις αποκαλύψεις του στην «Ανοιχτή Γραμμή»:

-«Ο κύριος Μάντατζη κάνει… θέατρο!!!».

Μάλιστα ο πρώην μειονοτικός βουλευτής της Ν.Δ. αφού αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχεται η «Δημοκρατική Συμμαχία» και προσωπικά η Ντόρα Μπακογιάννη από τους Χατζηοσμάν - Τσετίν με αναφορές στο παρελθόν και την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών τόνισε χαρακτηριστικά ότι, «οι δύο μειονοτικοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη και στη Ροδόπη, πρώτα παίρνουν την «άδεια» του ΠΑΣΟΚ και μετά κάνουν τις δηλώσεις τους ή καταψηφίζουν στη Βουλή ή καταθέτουν τις επερωτήσεις τους! Η μειονότητα όμως τους έχει πάρει χαμπάρι γιατί δεν έχουν προσφέρει τίποτα…κάνουν ότι τους πει ο Γ. Παπανδρέου, θέατρο κάνουν ακόμη κι όταν εμφανίζονται δήθεν να διαφωνούν με την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που καταρρέει…Δεν έχουν καμιά προσφορά ή έργο να επιδείξουν, είναι μόνο εγκώμια για τον Παπανδρέου προκειμένου να τους κρατήσει στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσουν την ιδιότητα του βουλευτή.

«Μ»


(Σ. Σ. Κατά τον κύριο Ιλχάν που πάντα ήταν σοβαρός στις δηλώσεις και πολιτικές εκτιμήσεις του, Χατζηοσμάν και Τσετίν έχουν αποδοθεί σε πόλεμο λάσπης κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ γιατί τρέμουν και φοβούνται ότι η μειονότητα δεν ξεγελιέται πλέον από το ΠΑΣΟΚ που καταρρέει και δείχνουν εμπιστοσύνη και αγάπη στην Πρόεδρο του Κόμματος κ.Ντόρα Μπακογιάννη!)

 
Πηγή:  http://maxitisthrakis.blogspot.com/