Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Τα βρήκαν Μαρσελίνιο – Παπαδημητρίου στην Ξάνθη!

Οι δυο τους είχαν τετατέτ συζήτηση μετά την αναστάτωση που προκάλεσε το e-mail του πατέρα του βραζιλιάνου

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ (ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ)
ΛΥΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ;;;


Τέλος καλό, όλα καλά στην Ξάνθη, με τον Μαρσελίνιο Ρικάρντο Λέιτε.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε τετ α τετ με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, με αφορμή το αιχμηρό μήνυμα του πατέρα του 24χρονου ποδοσφαιριστή και αφού δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, οι δύο πλευρές συνεχίζουν σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα.

Ο Μαρσελίνιο πήρε ξεκάθαρα αποστάσεις από τα όσα χρέωνε ο πατέρας του στον τεχνικό διευθυντή της ακριτικής ομάδας. «Δεν ήθελα τα πράγματα να γίνουν έτσι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν στην ομάδα…» ήταν το απόσταγμα των όσων μετέφερε ο νεαρός παίκτης στον Παπαδημητρίου.

Από την πλευρά του, ο «Παπ» επισήμανε στον Μαρσελίνιο, πόσο χρήσιμη είναι η παρουσία του στην ομάδα και επιπλέον του ζήτησε να βάζει πάνω απ΄όλα το ομαδικό και όχι το ατομικό συμφέρον.

«Είσαι ένας πολύ καλός και χρήσιμος παίκτης για την Ξάνθη. Σε πιστεύουμε και θέλουμε να παίζεις για την ομάδα και όχι για τον εαυτό σου…».

Συνεπώς, μετά από όλα αυτά, το θέμα θεωρείται λήξαν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι εάν στα γραφεία της Ξάνθης φτάσει μια δελεαστική πρόταση για την πώληση του παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο, οι άνθρωποι της Skoda θα την απορρίψουν και δεν θα την εξετάσουν σοβαρά...

.