Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου απέκτησε Παιδιατρική Κλινική

Η έναρξη της λειτουργίας της έγινε με τη τέλεση αγιασμού, παρουσία του ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού

           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Η έναρξη λειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου έγινε με τη τέλεση αγιασμού ,παρουσία του Ιατρικού –Νοσηλευτικού και Διοικητικού προσωπικού.


Στον χαιρετισμό του ο Αν .Διοικητής του νοσοκομείου κ.Δημήτρης Λαζόπουλος τόνισε :

« Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Μια βασική μας δέσμευση, η διεύρυνση των υπηρεσιών , που το Νοσοκομείο παρέχει, υλοποιείται με συνέπεια.

Η αρχή έγινε με τη λειτουργία του αξονικού τομογράφου, σήμερα ανοίγουμε την Παιδιατρική Κλινική και θα συνεχίσουμε τη δουλειά για να είναι το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου συνώνυμο της ποιότητας ,που θα το επιλέγουν συνειδητά οι πολίτες για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών τους.

Χρειάστηκαν αποφάσεις -ενέργειες – δράσεις και δουλειά ετών , για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Με την λειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής καλύπτουμε μια βασική υγειονομική ανάγκη , ενδυναμώνουμε το αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους πολίτες του Βορείου Έβρου.

Παραδίδουμε στους πολίτες μια Κλινική στελεχωμένη με άριστο Ιατρικό προσωπικό και με υψηλού επιπέδου Νοσηλευτικό προσωπικό.

Εξοπλισμένη με τον καλύτερο Ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.

Τα αποτελέσματα της λειτουργίας οδηγούν σε βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών υγείας, οι οικογένειες της περιοχής θα αποφύγουν έξοδα, το Νοσοκομείο θα ενισχυθεί με νοσήλεια.

Ως Διοίκηση συνεχίζουμε με επιμονή την επιδίωξη των στόχων της στρατηγικής του νοσοκομείου :το νοικοκύρεμα στα οικονομικά ,την στελέχωση με ιατρικό προσωπικό, τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό του, την ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων, την βελτίωση των δεικτών παραγωγικότητας».

.