Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Βασικός ο Μποζίδης στην ομάδα του Ηρακλή

Ο Εβρίτης πασαδόρος θα είναι πρωταγωνιστής στις ευρωπαϊκές μάχες του γηραιού μετά τον τραυματισμό του Προύσαλη κατά την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Ο Εβρίτης Θόδωρος Μποζίδης, αποκτήθηκε από το φιλόδοξο Ηρακλή για δεύτερη λύση, αλλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού πασαδόρου Κώστα Προύσαλη κατά την προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας, τον καθιστά πρωταγωνιστή για το επόμενο τουλάχιστον δίμηνο, τόσο στις ελληνικές όσο και στις ευρωπαϊκές μάχες των Θεσσαλονικιών.

Όπως αναφέρει το volleynews.gr, στον Ηρακλή δεν μπορούν προς το παρόν να αποκτήσουν Έλληνα πασαδόρο, καθώς η μεταγραφική περίοδος ελλήνων και ξένων ξεκινάει στις 15 Δεκεμβρίου και τελειώνει στις 31 Ιανουαρίου. Ως τότε ο Ηρακλής μπορεί να αλλάξει έναν ξένο, αλλά αυτό δεν είναι στο πρόγραμμα.

Έτσι θα πορευτεί στα κρίσιμα ματς με την Αρκάς(13 και 20 Δεκεμβρίου) για το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Θόδωρο Μποζίδη και μετά αναμένεται να αποκτήσει Έλληνα πασαδόρο, ως δεύτερο, έως ότου επιστρέψει υγιής ο Κώστας Προύσαλης. Μέχρι τότε δίδυμο με τον Μποζίδη θα κάνει ο έφηβος Ηλίας Θεοδόσης.

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/