Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Στον Έβρο ολοκλήρωσε την περιοδεία της στη Θράκη η Ντ. Μπακογιάννη

Την ανάγκη να στηριχθούν ο αγροτικός τομέας και να έρθουν επενδύσεις στην περιοχή υπογράμμισε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ολοκληρώνοντας αργά χθες το βράδυ την διήμερη περιοδεία της
           ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Την ανάγκη να στηριχθούν ο αγροτικός τομέας και να έρθουν επενδύσεις στη Θράκη υπογράμμισε σε δηλώσεις της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, ολοκληρώνοντας αργά το βράδυ την διήμερη περιοδεία της στην περιοχή.

Η ίδια υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πρέπει να επιμείνει στην ύπαρξη αναπτυξιακών ζωνών, που είναι η μόνη λύση για τη Θράκη, λέγοντας ότι αυτό θα πρέπει να αποφασιστεί πάρα πολύ γρήγορα.

Η κυρία Μπακογιάννη σημείωσε ότι την ώρα που η ανεργία καλπάζει, η αγορά στενάζει και οι επιχειρηματίες της Θράκης έχουν φθάσει στα όρια τους, θα πρέπει να υπάρξει μια οικονομική πολιτική μείωσης της φορολογίας και ένα άνοιγμα στις καινούργιες αγορές. Πρόσθεσε επίσης ότι η πρόταση της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι να δημιουργηθούν ζώνες ειδικών κινήτρων, στις οποίες θα έρθουν επιχειρήσεις και θα παράξουν.

Αναφορικά την κυβέρνηση Παπαδήμου, είπε ότι εκτίμησή της είναι πως η θητεία θα επιμηκυνθεί, «αλλά σε κάθε περίπτωση εκλογές θα έχουμε μετά βεβαιότητας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012. Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει και πιστεύω ότι τότε θα επιβάλει κυβερνήσεις συνεργασίας, οι οποίες σήμερα αποφασίστηκαν από τρεις αρχηγούς, αύριο θα έχουν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό».

Το απόγευμα η κυρία Μπακογιάννη είχε στην Αλεξανδρούπολη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς του Έβρου, ενώ προηγουμένως επισκέφθηκε τους δήμους Ιάσμου και Φιλύρας Ροδόπης.

.