Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Στόχος η νίκη για την Ξάνθη στα Γιάννενα

Στις 5.15 το απόγευμα θα ξεκινήσει στο ζτάδιο των Ζωσιμάδων η σημαντική αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας

TO PREGAME ΤΟΥ ΜΑΤΣ


Επιτακτική ανάγκη όχι μόνο το θετικό αποτέλεσμα στους Ζωσιμάδες (20/11 ώρα 17:15 NOVA), αλλά η νίκη απέναντι στα Γιάννενα για την Skoda Ξάνθη, έτσι ώστε για να αξιοποιηθεί το νικηφόρο αποτέλεσμα της 9ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα. Οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη ξέρουν πολύ καλά ότι τέτοιες νίκες σε ¨ανεβάζουν¨, γι’ αυτό ο μοναδικός στόχος τους είναι το τρίποντο, ώστε να αρχίσει η χρονιά να παίρνει μια καλύτερη τροχιά γι’ αυτούς.
Φυσικά δεν λείπουν και τα απρόοπτα από το στρατόπεδο της ξανθιώτικης ομάδας, αφού ενοχλήσεις έχουν οι Βασιλακάκης και Μαρσελίνιο, όμως πολύ πιθανή είναι η συμμετοχή τους, ενώ δεν υπολογίζονται οι Ντίκα, Σταθάκης και ο τιμωρημένος Ντάνι.Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα, παρόμοιο με αυτό της Κέρκυρας, όπου θα συμμετέχει ο ¨ζεστός¨ από την Εθνική Ελπίδων Βλαχοδήμος – Πόι – Μαρσελίνιο – Μαρκόφσκι, ενώ το πρόβλημα εντοπίζεται στην μεσαία γραμμή με την απουσία του Ντάνι, με πιθανότητες να την καλύψει ο Βασιλακάκης με τον Φλίσκα. Στην άμυνα η επιστροφή του Εντιμάρ είναι το θετικό, όμως η προηγούμενη αμυντική παράταξη δεν δέχθηκε γκολ, Μπέρτος-Βάλλας-Στάσιακ και Κομεσίδης, οπότε όλα είναι ανοιχτά.
Από την άλλη πλευρά, ο κ. Ντεμόλ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Τζάνη, Ντάσιο, Ταμπάση, Σκούφαλη και Ανδράλα.Το τελευταίο ματς των δύο ομάδων στους Ζωσιμάδες, ήταν το 2009-10 σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι που δικαίως τελείωσε χωρίς τέρματα (0-0) και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό της ισοπαλίας. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι ότι η Επιτροπή Διοίκησης Σταδίων, απειλεί ότι δεν θα ανάψει τους προβολείς στο γήπεδο των Ζωσιμάδων για το ματς ΠΑΣ Γιάννινα- Skoda Ξάνθη, για οφειλές της Γιαννιώτικης ομάδας.
Αποστολές ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννενα: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Λίλα, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα, Ζαιρί, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

Skoda Ξάνθη: Βιβιανί, Λυμπερόπουλος, Βάλλας, Στάσιακ, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Τσουμάνης, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Πόι, Νταρμπιόν, Καθάριος, Σουάνης, Βλαχοδήμος, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Καζάκης και Φλίσκας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Κάκος, με βοηθούς τους κ. Μποζατζίδη (Μακεδονίας) και κ. Μαγιάνη (Άρτας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας).


Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/