Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

Βόμβα από Ξυνίδη: "Αν είχα επιλογή δεν θα ήθελα να είμαι στην κυβέρνηση"

"Τραβάτε με και ας κλαίω" εμφανίζεται ο Ξανθιώτης Υπουργός, που προσπαθεί να μας πείσει ότι... με το ζόρι μένει στο κυβερνητικό σχήμα, δεν το γουστάρει που τον έβαλε εκεί ο Παπανδρέου αλλά το κάνει για τη σωτηρία της πατρίδας!!!
                    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ...


Tην άποψη ότι αν είχε τη δυνατότητα πολιτικής επιλογής δεν θα επέλεγε ποτέ να συμμετάσχει σε μια τέτοια κυβέρνηση, εξέφρασε σε δήλωσή του ο Αν. Υπουργός Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης.

Θέλοντας προφανώς να καταδείξει τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι Υπουργοί μιας κυβέρνησης με επώδυνα μέτρα και αποστολή σε εξέλιξη, ο Σωκράτης Ξυνίδης, ανέφερε:

«Έχω συνειδητοποιήσει το τελευταίο διάστημα ότι το ζήτημα της συμμετοχής στη δημόσια ζωή και τα πολιτικά πράγματα είναι σχετικό: Αν με ρωτούσατε για το αν θα επέλεγα ποτέ ως πολιτική επιλογή να συμμετάσχω σε μια τέτοια κυβέρνηση θα έλεγα, απερίφραστα, όχι. Όμως στη ζωή και την πολιτική πρέπει να διαφυλάσσεις το μεγαλύτερο αγαθό. Και αυτή τη στιγμή το αγαθό που πρέπει να διαφυλάξουμε είναι να μην χρεοκοπήσει η χώρα και να παραμείνει στο ευρώ.» ανέφερε στη δήλωσή του.

Ερωτηθείς για το χρόνο στον οποίο η παρούσα κυβέρνηση οφείλει να ολοκληρώσει το έργο της, ο Αν. Υπουργός ανέφερε ως πιο σημαντική προτεραιότητα είναι να γίνει αυτό το έργο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ημερομηνία διεξαγωγής δεν μπορεί να είναι δεσμευτική, ενώ προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα. «Μετά το τέλος της αποστολής αυτής της κυβέρνησης τίποτε άλλο δεν με απασχολεί»

 
Πηγή:  http://www.xanthipress.gr/