Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνει την πρώτη εκτός έδρας νίκη σήμερα ο Πανθρακικός

Αντιμετωπίζει στις 7.00 το απόγευμα στο γήπεδο της Φυλής στην Αθήνα τον Θρασύβουλο, που επίσης επιδιώει τους πρώτους του βαθμούς

ΤΟ PREGAME ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επιζητά ο Πανθρακικόs στο γήπεδο της Φυλής αύριο Δευτέρα στις 19:00 (ΟΤΕ-Tv) για την 5η αγωνιστική της Football League. Ο Σάββας Παντελίδης έχει δουλέψει πολύ μέσα από τις προπονήσεις και περιμένει να δει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στις 14:00 και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την 18μελη αποστολή, που αναχώρησε μέσω Αλεξανδρούπολης για Αθήνα και κατέλυσε σε ξενοδοχείο των βορείων προαστίων. Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Σικαλιάς, Στάθης, Σκλιοπίδης, Σαρακατσάνος, Βαγγελόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Μίνγκας, Μουνάφο, Λιαπάκης, Ρεκλείτης, Βλάχος, Μπαικαρά, Ουέλιγκτον, Σίμωσης, Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης.

Στην αντίπερα όχθη, ο Θρασύβουλος ψάχνει τους πρώτους βαθμούς. Για την αυριανή αναμέτρηση ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ανδριόλα, Καρρά, Βαγγελή και Κακαρά. Από κει και πέρα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Κασμερίδης, Ζουμπουλάκης, Κόλτζος, Βασιλείου, Σύρος, Κοτιζάς, Ψιάνος, Παναγιωτάκος, Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος, Μητσέας, Μουκίδης, Καλαμιώτης, Μπάτσι, Παπαναστασίου, Γεωργιάδης, Σωτηρίου, Νικολάου, Σκόνδρας, Βλάχος. Να σημειωθεί ότι οι παίκτες την Παρασκευή και το Σάββατο πήραν έναντι των οφειλομένων τους από τη διοίκηση του Θρασύβουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κύριος Αγγελάκης (Μακεδονίας) με βοηθούς τους κυρίους Λιανό (Βοιωτίας),Περικλείδη (Μακεδονίας)



Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/