Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ανεξάρτητος μειονοτικός συνδυασμός για το Επιμελητήριο Ξάνθης

Επισκέψεις μειονοτικών υποψηφίων στον μειονοτικό βουλευτή, τον μειονοτικό αντιπεριφερειάρχη, το μειονοτικό κόμμα, τους μειονοτικούς "τουρκικούς" συλλόγους και φυσικά τον ψευδομουφτή
     ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ


Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο μειονοτικός συνδυασμός του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης επισκέφθηκε μειονοτικούς συλλόγους και ιδρύματα.

Ο μειονοτικός συνδυασμός του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ξάνθης με ανακοίνωση που εξέδωσε, δήλωσε ότι πραγματοποίησε επισκέψεις: στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Ξάνθης, Τσετίν Μάντατζη, τον πρώην βουλευτή, Αχμέτ Φαίκογλου, τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη, Ιρφάν Ουζούν, τα γραφεία του DEB στην Ξάνθη, την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, το παράρτημα του συλλόγου επιστημόνων της μειονότητας της Δυτικής Θράκης στην Ξάνθη, τον εκλεγμένο Μουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ και το παράρτημα της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης.

Στη ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν σε φιλικό και θερμό περιβάλλον. Όλα τα ιδρύματα και οι σύλλογοι μας δήλωσαν ότι θα προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στο συνδυασμό μας, που αποτελεί καινοτομία για την Ξάνθη και συγκεντρώνει στους κόλπους του ποικίλες ομάδες επαγγελμάτων. Οι ανεξάρτητοι υποψήφιοι πρόκειται να συνεχίσουν τις επισκέψεις τους μέσα στις επόμενες μέρες».

 
Πηγή:  http://www.azinlikca.net/