Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Άφησε βαθμούς στη Φυλή ο Πανθρακικός

Πήρε τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό αλλά όχι και το πρώτο τρίποντο η ομάδα της Κομοτηνής, που διαμαρτύρεται δικαίως για ακυρωθέν γκολ του Σουλτανίδη
        ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε ο Πανθρακικός στη Φυλή, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 0-0 με τον Θρασύβουλο, ο οποίος πήρε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Θρασύβουλο. Δικαιολογημένα ο Πανθρακικός διαμαρτύρεται για το ακυρωθέν γκολ του Σουλτανίδη, το οποίο ήταν κανονικό.

Ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε να ξεκινήσει με 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε ο Κουτσόπουλος ενώ στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Στάθης, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου. Στα Χαφ ξεκίνησαν οι Λιαπάκης, Μουνάφο, έχοντας δεξιά τον Μίνγκα και αριστερά τον Μπαικαρά. Στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης.

Η πρώτη επίσκεψη του Πανθρακικού στα καρέ του Θρασύβουλου σημειώθηκε στο 11΄ όταν ο Μίνγκας έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Στάθη αλλά το σουτ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασμερίδη. Ο Πανθρακικός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και μάλιστα σημείωσε και τέρμα με τον Σουλτανίδη στο 37΄ το οποίο όμως ακυρώθηκε λανθασμένα από τον επόπτη, καθώς ο έμπειρος φορ καλυπτόταν από αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθρακικός συνέχισε να είναι δραστήριος χωρίς κλασσικές ευκαιρίες ενώ τα συνεχόμενα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης δεν βοηθούσαν στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Η είσοδος των Σίμωση, Ουέλιγκτον έδωσαν ταχύτητα στους ¨Πράσινους¨, ωστόσο πάλι δεν μπορούσε να διασπαστεί η καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Στο 69΄ Σίμωσης και Χρήστου συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο τελευταίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κασμερίδη. Με το πέρασμα της ώρας η πίεση του Πανθρακικού γινόταν ακόμα πιο ασφυκτική αφού στην ουσία το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο. Ο Σάββας Παντελίδης έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του στο 82΄ με την είσοδο του Βλάχου , αφήονοντας μόνο τον Λιαπάκη στα χαφ.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Παπαναστασίου, Βασιλείου, Σύρος, Ζουμπουλάκης, Ψιάνος, Σκόνδρας, Νικολάου(90΄ Καλαμιώτης), Καρλόπουλος, Κανελλόπουλος (61΄ Βλάχος) , Κόλτζος.

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μακρυδημήτρης, Χρήστου, Λιαπάκης, Σαρακατσάνος, Στάθης, Μπαϊκαρά, Μίνγκας (59΄ Ουέλιγκτον), Μουνάφο (83΄ Βλάχος), Σουλτανίδης, Κοντογουλίδης (59΄ Σίμωσης).

 
Πηγή:  http://www.thrakisport.gr/