Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ως διακινητής μετά από καταδίωξη από την Κομοτηνή ως σχεδόν τις... Σέρρες, αποδείχθηκε όμως και... ληστής

Μπουμπούκι: μετέφερε στην χώρα τρεις λαθρομετανάστες, αποδείχθηκε όμως ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία στην... Κρήτη
      ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


Συνελήφθη, την Τετάρτη το μεσημέρι, πλησίον της εξόδου Σερρών της Εγνατίας Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης (περιοχή Δερβένι), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας τρεις λαθρομετανάστες, δύο από τους οποίους ήταν υπήκοοι Ιράκ και ένας υπήκοος Ιράν.

Συγκεκριμένα, πλησίον του ανατολικού κόμβου Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον 27χρονο, οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να ακινητοποιήσει το όχημά του, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκε προς Θεσσαλονίκη, όπου πλησίον της εξόδου Σερρών της Εγνατίας Οδού Καβάλας – Θεσσαλονίκης, εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως, με τη συνδρομή των αστυνομικών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος, προωθούσε, στην ενδοχώρα, τρεις λαθρομετανάστες.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί και εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για ληστεία, που είχε διαπράξει από κοινού με άλλους δύο δράστες στο Ηράκλειο Κρήτης.



Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 Ευρώ.



Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.